Uutiset

Anna läheisellesi lahja, jolla on merkitystä

Mitä, jos tavaroiden sijaan antaisit tänä vuonna lahjan, jolla on oikeasti merkitystä? Perusteellinen terveystutkimus antaa mielenrauhaa ja joulu on hyvä aika lahjoittaa sitä myös läheisille. SYNLABin lääkärit ovat koonneet tärkeimmät laboratoriokokeet edullisiin paketteihin. Osa paketeista sisältää yleisesti terveydentilaan liittyviä tutkimuksia kuten Terveystarkastuspaketti ja osa on oireisiin perustuvia tutkimuspaketteja kuten Närästyspaketti, Anemiapaketti sekä Kilpirauhaspaketti.

Lahjakortti pukinkonttiin

Terveystarkastuspaketti (89 €)

SYNLABin suosituin tutkimuspaketti, jossa arvioidaan verinäytteen perusteella yleistä terveydentilaa ja havaitaan mahdolliset tulehdukset. Terveystarkastuspaketti kattaa kokonaisuudessaan 9 kaikille tarpeellista tutkimusta, joilla tarkastellaan muun muassa immuunijärjestelmän toimintaa, maksan tilaa sekä kilpirauhasen ja munuaisten toimintaa. Lisäksi saadaan tietoa siitä, millaiset ovat elimistön rauta- ja D-vitamiinivarastot. Lue lisää.

Liikkujan tutkimuspaketti (128 €)

Liikkujan tutkimuspaketti on loistava lahjaidea aktiiviselle urheilijalle. Pakettiin kuuluu 13 tutkimusta, joilla mitataan liikkuvalle ihmiselle tärkeitä arvoja, kuten suoritus- ja palautumiskykyyn vaikuttavien raudan, kalsiumin, magnesiumin ja D-vitamiinin pitoisuudet. Lue lisää.

Kasvissyöjän paketti (146 €)

Onko läheisesi kasvissyöjä? Anna hänelle lahjaksi Kasvissyöjän paketti, joka auttaa arvioimaan onko kasvisruokavalio riittävän monipuolinen. Verikokeesta tutkitaan mm. saadaanko ruoasta tarpeellinen määrä valkuaisaineita, rasvoja, hiilihydraatteja, rautaa ja B12- ja D-vitamiineja. Lue lisää.

Sydänpaketti (56 €)

Sydänpaketti auttaa arvioimaan, esiintyykö henkilöllä jokin sydän- ja verisuonisairauden syntymistä edistävä piilevä terveysongelma, kuten korkea kolesterolitaso, lipidien tai hiilihydraattien aineenvaihduntahäiriö (esim. diabetes), infektio, krooninen tulehdus tai muu vastaava terveysongelma. Lue lisää.

Terveystarkastuspaketit miehelle ja naiselle (136 €)

Terveystarkastuspakettia on mahdollista täydentää miehille tai naisille tarkoitetuilla lisätutkimuksilla, jotka pureutuvat mm. hormonitoiminnan selvittämiseen. Tutustu tarkemmin miesten pakettiin täällä, ja naisten pakettiin täällä.

Katso kaikki tutkimuspakettimme tästä.

Miksi veriarvojen tutkiminen on tärkeää?

Verikoe on helppo tapa saada kattava yleiskatsaus terveydentilasta. Monet sairaudet ovat helposti havaittavissa nykypäivän tutkimusmahdollisuuksilla. Joskus vakavatkin terveysongelmat alkavat ja etenevät ilman erityisiä oireita ja antavat varoitusmerkkejä vasta, kun sairaus on edennyt pidemmälle. Verikokeella voi myös arvioida oman ruokavalion ja urheilutottumusten vaikutusta terveyteen, diagnosoida keliakian ja laktoosi-intoleranssin ja paljon muuta.

Terveystarkastus vaivattomasti laboratoriossa

Lahjakortteja terveystutkimuksiin on saatavilla kaikista SYNLABin toimipaikoista. Lahjakortti on voimassa puoli vuotta, ja sen voi käyttää missä tahansa SYNLABin laboratoriossa Suomessa. Tarkista lähin SYNLAB toimipaikkasi tästä.