AVOIMET TYÖPAIKAT

SYNLAB – Erilainen työnantaja

Katso videolta, millaista on työskennellä SYNLABilla!

Meillä saa tehdä aidosti merkityksellistä työtä ammattilaisten joukossa. SYNLAB on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluiden tuottaja. Toimimme terveystoimialan keskiössä ja huolehdimme osaltamme suomalaisten hyvinvoinnista.

SYNLAB on diagnostiikka-alan edelläkävijäyritys, jossa työskentelee osaava ja rento porukka. SYNLABissa on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. Mallin avulla palkitsemme henkilöstöä onnistumisista ja tarjoamme mahdollisuuden kasvattaa ansiotasoa omalla tekemisellä. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat myös mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut.

  • Työllistämme yli 300 henkilöä laboratorioalan ja kuvantamisen ammattilaisista liiketoiminnan asiantuntijoihin.
  • Keskuslaboratoriomme ja toimistomme sijaitsevat Helsingin Kivihaassa.
  • Laboratoriomme kattaa mm. automaatiolaboratorion, erikoiskemian, mikrobiologian, patologian sekä huume- ja lääkeaineanalytiikan.
  • Näytteenottoa ja kuvantamisen palveluita tarjoavia toimipisteitä meillä on noin 40 paikkakunnalla ympäri Suomea.
  • SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 30 000 työntekijää.

Kuulemme mielellämme sinusta lisää!

Avoimet työpaikkamme näet tästä alta. Mikäli juuri tällä hetkellä ei ole sinua kiinnostavaa paikkaa avoinna, täytä avoin hakemus. Olemme sinuun yhteydessä sopivan paikan avautuessa.

Jos sinulla herää kysyttävää, lähetä viestiä osoitteeseen rekrytointi@synlab.fi . Vastaamme mielellämme. Lähetäthän kuitenkin CV:n ja työhakemuksen ainoastaan avoimien työpaikkojen tai avoimen hakemuksen kautta.


Avoimet työpaikat

RÖNTGENHOITAJA, VAASA

Etsimme nyt Vaasan toimipisteeseemme magneettitaitoista röntgenhoitajaa tuntitöihin. Työnteko onnistuu myös toisen työn ohella, mikäli kaipaat vaikkapa lisätienestiä. Lue lisää tehtävästä ja hae!

AVOIN HAKEMUS

Jos et löydä juuri nyt itsellesi sopivaa tehtävää avoimista paikoistamme, lähetä avoin hakemus. Olemme sinuun yhteydessä, kun avoimia paikkoja avautuu.


Työharjoitteluun SYNLABille?

Bioanalytiikan ja röntgenhoidon työharjoittelut ilmoitamme Jobiilissa. Pääset varaamaan harjoittelujakson Jobiilin aikataulun mukaisesti. Muiden alojen työharjoittelut ilmoitamme avoimissa työpaikoissa.

Täältä voit lukea rekrytointimme tietosuojakäytännöistä.