AVOIMET TYÖPAIKAT

SYNLAB työnantajana

Katso videolta, millaista on työskennellä SYNLABilla!

Meillä saa tehdä aidosti merkityksellistä työtä ammattilaisten joukossa. SYNLAB on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluiden tuottaja. Toimimme terveystoimialan keskiössä ja huolehdimme osaltamme suomalaisten hyvinvoinnista.

SYNLAB on diagnostiikka-alan edelläkävijäyritys, jossa työskentelee osaava ja rento porukka. SYNLABissa on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. Mallin avulla palkitsemme henkilöstöä onnistumisista ja tarjoamme mahdollisuuden kasvattaa ansiotasoa omalla tekemisellä. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Lisäksi henkilökunta perheineen voi hyödyntää omia palvelujamme edullisin henkilöstöhinnoin.

  • Työllistämme yli 300 henkilöä laboratorioalan ja kuvantamisen ammattilaisista liiketoiminnan asiantuntijoihin.
  • Keskuslaboratoriomme ja toimistomme sijaitsevat Helsingin Kivihaassa.
  • Laboratoriomme kattaa mm. automaatiolaboratorion, erikoiskemian, mikrobiologian, patologian sekä huume- ja lääkeaineanalytiikan.
  • Näytteenottoa ja kuvantamisen palveluita tarjoavia toimipisteitä meillä on noin 40 paikkakunnalla ympäri Suomen.
  • SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 30 000 työntekijää.

Kuulemme mielellämme sinusta lisää!

Avoimet työpaikkamme näet alta. Mikäli juuri tällä hetkellä ei ole sinua kiinnostavaa paikkaa avoinna, täytä avoin hakemus. Olemme sinuun yhteydessä sopivan paikan avautuessa.

Jos sinulla herää kysyttävää, lähetä viestiä osoitteeseen rekrytointi@synlab.fi. Vastaamme mielellämme. Lähetäthän kuitenkin CV:n ja työhakemuksen ainoastaan avoimien työpaikkojen tai avoimen hakemuksen kautta.


Avoimet työpaikat

KEMISTI, HUUME- JA LÄÄKEAINEANALYTIIKKA, HELSINKI

Etsimme nyt kemistiä keskuslaboratorioomme Helsinkiin. Huume- ja lääkeaineanalytiikan osastolla pääset tekemään merkittävää työtä mukavassa ammattilaistiimissä. Tarjoamme sinulle avoimen, kannustavan ja eteenpäin katsovan työskentely-ympäristön.

Lue lisää ja liity joukkoomme!

RÖNTGENHOITAJA, HELSINKI

Tervetuloa mukavaan työyhteisöömme! Etsimme nyt magneettikuvaustaitoista röntgenhoitajaa Helsinkiin. Meillä pääset työskentelemään kivassa ja joustavassa tiimissä, viihtyisässä toimipisteessä, asiantuntevan ammattilaisorganisaation tuella.

Etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounasetu, hyvinvointietu sekä työsuhdepyörät. Lue lisää ja hae meille!

NÄYTTEENOTTAJA, PASILA, HELSINKI

Tervetuloa mukavaan työyhteisöömme Helsinkiin! Etsimme nyt näytteenottajaa Pasilan toimipisteeseemme. Meillä pääset palvelemaan asiakkaita täydellä sydämellä joustavasti ja itsenäisesti, asiantuntevan tiimin tuella.

Työ on monipuolista ja mukavaa päivätyötä toimipisteessä, joka sijaitsee erittäin hyvien yhteyksien ja palvelujen äärellä.

Lue lisää ja hae pian!

RÖNTGENHOITAJA RINTATUTKIMUKSIIN, HELSINKI

Tervetuloa huippuporukkaamme Helsinkiin!  Haemme nyt röntgenhoitajaa rintatutkimustiimiimme. Meillä pääset tekemään kiinnostavaa ja merkityksellistä työtä rintojen 3D-ultraäänitutkimusten sekä seulontamammografian parissa. Viihtyisä toimipisteemme sijaitsee Helsingin Kampissa erittäin hyvien liikenneyhteyksien ja palvelujen äärellä. .

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä kannustinbonuksen 6 kuukauden päästä työsuhteen alkamisesta. Etuihimme kuuluvat mm. lounasetu, hyvinvointietu ja työsuhdepolkupyörät. Tätä tilaisuutta ei kannata ohittaa!

AVOIN HAKEMUS

Jos et löydä juuri nyt itsellesi sopivaa tehtävää avoimista paikoistamme, lähetä avoin hakemus. Olemme sinuun yhteydessä, kun avoimia paikkoja avautuu.


Työharjoitteluun SYNLABille?

Bioanalytiikan ja röntgenhoidon työharjoittelut ilmoitamme Jobiilissa. Pääset varaamaan harjoittelujakson Jobiilin aikataulun mukaisesti. Muiden alojen työharjoittelut ilmoitamme avoimissa työpaikoissa.


Täältä voit lukea rekrytointimme tietosuojakäytännöistä.