AVOIMET TYÖPAIKAT

SYNLAB – Erilainen työnantaja

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme edullisia, helposti saavutettavia ja ymmärrettäviä palveluja asiakkaillemme. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon.

Noudatamme palkkauksessa yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi voit ahkeralla tekemisellä lisätä ansioitasi tuntuvasti. Yhtiössämme on käytössä kannustavan palkkauksen malli SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Näiden lisäksi käynnistämme vuoden 2021 alussa pilotin sairaan lapsen hoitopalvelusta työntekijöillemme. Haluamme olla alan paras työnantaja.

SYNLAB Suomi työllistää noin 300 henkilöä laboratorioalan ja kuvantamisen ammattilaisista liiketoiminnan asiantuntijoihin. Keskuslaboratoriomme ja toimistomme sijaitsevat Helsingin Kivihaassa ja toimipisteitämme on yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, jolla on toimintaa yli 40 maassa.

Tule menestymään kanssamme!

SYNLAB Suomessa

35

toimipistettä

300

työntekijää

1

keskuslaboratorio

18

magneettilaitetta


Avoimet työpaikat

RÖNTGENHOITAJA, HELSINKI

Maailmassa on oltava ainakin yksi röntgenhoitaja, joka on täydellinen meille. Etsimme kivaa kaveria röntgenhoitajaksi Helsinkiin Kampin toimipisteeseemme vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää tehtävästä ja hae!

NÄYTTEENOTTAJA, JÄRVENPÄÄ

Haemme nyt Järvenpään toimipisteeseemme vakituiseen työsuhteeseen näytteenottajaa. Etsimme aktiivista ja mukavaa työkaveria, jolla on aiempaa kokemusta ja osaamista näytteenotosta. Meillä pääset osaksi kivaa ja osaavaa tiimiä. Lue lisää tehtävästä ja hae!

Virhe