AVOIMET TYÖPAIKAT

SYNLAB – Erilainen työnantaja

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon.

Olemme diagnostiikka-alan edelläkävijä. Meillä on osaava ja rento porukka ja mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön ja ansiotasoon. Meillä on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. Palkitsemme koko henkilöstöä onnistumisista ja tarjoamme reilun mahdollisuuden kasvattaa ansiotasoa omalla tekemisellä. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat myös mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja.

  • SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja.
  • Työllistämme yli 300 henkilöä laboratorioalan ja kuvantamisen ammattilaisista liiketoiminnan asiantuntijoihin.
  • Keskuslaboratoriomme ja toimistomme sijaitsevat Helsingin Kivihaassa.
    • Laboratoriomme kattaa mm. automaatiolaboratorion, erikoiskemian, mikrobiologian, koronakeskuksen, patologian sekä huume- ja lääkeaineanalytiikan.
  • Näytteenottoa ja kuvantamista tarjoamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea.
  • SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää.

Kuulemme mielellämme sinusta lisää!

Avoimet työpaikkamme näet tästä alta. Mikäli juuri tällä hetkellä ei ole sinua kiinnostavaa paikkaa avoinna, täytä avoin hakemus. Olemme sinuun yhteydessä sopivan paikan avautuessa.

Jos sinulla herää kysyttävää, lähetä viestiä osoitteeseen rekrytointi@synlab.fi . Vastaamme mielellämme. (Lähetäthän CV:n ja työhakemuksen ainoastaan avoimien työpaikkojen tai avoimen työhakemuksen kautta.)


Avoimet työpaikat

NÄYTTEENOTTAJA, PÄÄKAUPUNKISEUTU

Oletko näytteenottotaitoinen terveydenhuoltoalan ammattilainen ja kiinnostunut näytteenoton lisäksi asiakaspalvelutehtävistä? Etsimme nyt aktiivista ja kivaa työkaveria pääkaupunkiseudun toimipisteisiimme vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää tehtävästä ja hae!

RÖNTGENHOITAJA, KOUVOLA TAI LAPPEENRANTA

Maailmassa on oltava ainakin yksi röntgenhoitaja, joka on täydellinen meille. Etsimme kivaa kaveria röntgenhoitajaksi Kouvolan tai Lappeenrannan toimipisteeseen. Voit olla valmistumassa oleva röntgenhoitaja tai kokenut konkari. Tärkeintä on, mitä löytyy sisältä. Lue lisää tehtävästä ja hae!

LABORATORIOHOITAJA / BIOANALYYTIKKO, HELSINKI

Etsimme nyt Helsinkiin Patologian laboratorioon sytologisten näytteiden esitarkastukseen laboratoriohoitajaa/bioanalyytikkoa vakituiseen työsuhteeseen. Kaipaamme tiimiimme laboratoriohoitajaa, jolla on jo aiempaa kokemusta ja osaamista esitarkastustyöstä. Lue lisää tehtävästä ja hae!

RADIOLOGIAN ERIKOISLÄÄKÄRI

Toimintamme laajentuessa haemme radiologian erikoislääkäreitä tuottamaan magneetti-, röntgen-, ultraääni- tai mammografiapalveluita kanssamme. Meillä voit lausua kuvia joustavasti sinulle sopivana ajankohtana – myös etänä. Voit työskennellä osa- tai kokoaikaisesti palkkasuhteessa, ammatinharjoittajana tai yrityksen kautta. Kysy lisää ja ilmoita kiinnostuksesi!

AVOIN HAKEMUS

Jos et löydä juuri nyt itsellesi sopivaa tehtävää avoimista paikoistamme, lähetä avoin hakemus. Olemme sinuun yhteydessä, kun avoimia paikkoja avautuu.

Työharjoitteluun SYNLABille?

Bioanalytiikan ja röntgenhoidon työharjoittelut ilmoitamme Jobiilissa. Pääset varaamaan harjoittelujakson Jobiilin aikataulun mukaisesti. Muiden alojen työharjoittelut ilmoitamme avoimissa työpaikoissa.

SYNLAB Suomessa

35

toimipistettä

300

työntekijää

1

keskuslaboratorio

18

magneettilaitetta

Virhe