AVOIMET TYÖPAIKAT

SYNLAB – Erilainen työnantaja

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme edullisia, helposti saavutettavia ja ymmärrettäviä palveluja asiakkaillemme. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon.

Noudatamme palkkauksessa yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi voit ahkeralla tekemisellä lisätä ansioitasi tuntuvasti. Yhtiössämme on käytössä kannustavan palkkauksen malli SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Näiden lisäksi käynnistämme vuoden 2021 alussa pilotin sairaan lapsen hoitopalvelusta työntekijöillemme. Haluamme olla alan paras työnantaja.

SYNLAB Suomi työllistää noin 300 henkilöä laboratorioalan ja kuvantamisen ammattilaisista liiketoiminnan asiantuntijoihin. Keskuslaboratoriomme ja toimistomme sijaitsevat Helsingin Kivihaassa ja toimipisteitämme on yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, jolla on toimintaa yli 40 maassa.

Tule menestymään kanssamme!

SYNLAB Suomessa

35

toimipistettä

300

työntekijää

1

keskuslaboratorio

18

magneettilaitetta


Avoimet työpaikat

BIOANALYYTIKKO / LABORATORIOHOITAJA KORONALABORATORIOON, HELSINKI

Etsimme nyt koronalaboratorioon COVID-19 -näytteiden analysointiprosessiin bioanalyytikkoa tai laboratoriohoitajaa kolmivuorotyöhön määräaikaiseen työsuhteeseen. Pääset mukaan kansallisesti merkittävään projektiin ja osaavaan sekä dynaamiseen työyhteisöön. SYNLAB ja HUS uusivat sopimuksensa koronaviruksen PCR-testauksesta. Sopimuskausi jatkuu vuoden 2023 loppuun.

SAIRAALAKEMISTI, HELSINKI

Haemme kehittämismyönteistä ja aktiivista sairaalakemistiä vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä toimit vastaavana asiantuntijana kliinisen kemian vastuualueella. Työ alkaa 1.9. tai sopimuksen mukaan.

LABORATORIOALAN OSAAJA AMMATTILAISNEUVONTAAN, HELSINKI

Haemme nyt Helsingin Kivihakaan ja etätöihin energistä ja puhelinta pelkäämätöntä bioanalyytikkoa tai laboratoriohoitajaa ammattilaisneuvontaan vakituiseen työsuhteeseen. Meillä pääset mukaan osaavaan ja mukavaan tiimiin tekemään merkittävää työtä. Seitsemän tulevaa kollegaasi odottavat sinua Helsingin, Tampereen ja Tallinnan toimipisteissämme.

TUOTANTORYHMÄPÄÄL­LIKKÖ KORONALABORATORI­OON, HELSINKI

SYNLAB ja HUS uusivat sopimuksensa koronaviruksen PCR-testauksesta. Sopimuskausi jatkuu vuoden 2023 loppuun. Haemmekin nyt koronalaboratorioon määräaikaiseen työsuhteeseen positiivista ja jämptiä työotetta omaavaa tuotantoryhmäpäällikköä, jolla on aiempaa kokemusta esimiestehtävistä ja vahvaa prosessi- ja resurssointiosaamista.

LABORATORIOINSINÖÖRI, HELSINKI

Etsimme nyt keskuslaboratorioomme Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen laboratorioinsinööriä, jolla on aiempaa kokemusta ja osaamista erilaisten laboratoriolaitteiden huollosta ja korjauksista.

RÖNTGENHOITAJA, ROVANIEMI

Maailmassa on oltava ainakin yksi röntgenhoitaja, joka on täydellinen meille. Etsimme nyt ROVANIEMEN toimipisteeseen tuntitöihin röntgenhoitajaa, jolla on aiempaa kokemusta magneettitutkimuksista.

Virhe