AVOIMET TYÖPAIKAT

SYNLAB – Erilainen työnantaja

Alla olevalta videolta näet, millaista on työskennellä SYNLABilla!

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon.

Olemme diagnostiikka-alan edelläkävijä. Meillä on osaava ja rento porukka ja mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön ja ansiotasoon. Meillä on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. Palkitsemme koko henkilöstöä onnistumisista ja tarjoamme reilun mahdollisuuden kasvattaa ansiotasoa omalla tekemisellä. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat myös mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja.

  • Työllistämme noin 400 henkilöä laboratorioalan ja kuvantamisen ammattilaisista liiketoiminnan asiantuntijoihin.
  • Keskuslaboratoriomme ja toimistomme sijaitsevat Helsingin Kivihaassa.
    • Laboratoriomme kattaa mm. automaatiolaboratorion, erikoiskemian, mikrobiologian, koronakeskuksen, patologian sekä huume- ja lääkeaineanalytiikan.
  • Näytteenottoa ja kuvantamista tarjoamme yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea.
  • SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa 36 maassa ja noin 30 000 työntekijää.

Kuulemme mielellämme sinusta lisää!

Avoimet työpaikkamme näet tästä alta. Mikäli juuri tällä hetkellä ei ole sinua kiinnostavaa paikkaa avoinna, täytä avoin hakemus. Olemme sinuun yhteydessä sopivan paikan avautuessa.

Jos sinulla herää kysyttävää, lähetä viestiä osoitteeseen rekrytointi@synlab.fi . Vastaamme mielellämme. (Lähetäthän CV:n ja työhakemuksen ainoastaan avoimien työpaikkojen tai avoimen työhakemuksen kautta.)


Avoimet työpaikat

TUOTANTOTIIMINVETÄJÄ, HELSINKI

Etsimme nyt Helsinkiin patologian laboratorioomme tuotantotiiminvetäjäksi aktiivista ja positiivista bioanalyytikkoa tai laboratoriohoitajaa, jolla on vahvaa kokemusta ja osaamista patologian laboratoriosta. Työ sopii parhaiten hakijalle, joka on innostunut toiminnan kehittämisestä, ohjaamisesta ja päivittäisestä organisoinnista. Lue lisää tehtävästä ja hae!

NÄYTTEENOTTAJA, TURKU

Haemme nyt Turun toimipisteeseemme näytteenottajaa perhevapaansijaisuuteen alkaen mahdollisimman pian jatkuen ainakin 30.09.2023 asti. Etsimme aktiivista ja mukavaa terveydenhuollon ammattilaista, jolla on aiempaa kokemusta näytteenotosta. Meillä pääset osaksi kivaa ja osaavaa tiimiä. Lue lisää tehtävästä ja hae!

RÖNTGENHOITAJA, KAAKON ALUE

Etsimme nyt röntgenhoitajaa kaakon alueen toimipisteisiimme. Tehtävä sisältää magneettikuvauksia Kouvolan, Lappeenrannan ja Kotkan toimipisteissä. Töitä on ensisijaisesti Kouvolassa, jossa tehdään magneettitutkimusten lisäksi myös röntgenkuvauksia. Lue lisää tehtävästä ja hae!

SAIRAALAKEMISTI, HELSINKI

Haemme keskuslaboratorioomme Helsinkiin kehittämismyönteistä ja aktiivista sairaalakemistiä vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä toimit vastaavana asiantuntijana kliinisen kemian vastuualueella. Tässä työssä pääset aitiopaikalta mukaan kliinisen kemian kehittämis- ja muutoshankkeisiin, joissa pääset haastamaan itsesi ja syventämään osaamistasi niin Suomessa kuin Nordic-tasolla. Lue lisää tehtävästä ja hae!

RÖNTGENHOITAJA, AVOIN HAKEMUS

Meillä SYNLAB Suomessa kasvu jatkuu ja uusia röntgenhoitajien paikkoja tulee hakuun ympäri Suomen. Jos et löydä juuri nyt itsellesi sopivaa tehtävää avoimista paikoistamme, lähetä avoin hakemus. Odotamme kuulevamme sinusta!

AVOIN HAKEMUS

Jos et löydä juuri nyt itsellesi sopivaa tehtävää avoimista paikoistamme, lähetä avoin hakemus. Olemme sinuun yhteydessä, kun avoimia paikkoja avautuu.

Työharjoitteluun SYNLABille?

Bioanalytiikan ja röntgenhoidon työharjoittelut ilmoitamme Jobiilissa. Pääset varaamaan harjoittelujakson Jobiilin aikataulun mukaisesti. Muiden alojen työharjoittelut ilmoitamme avoimissa työpaikoissa.

SYNLAB Suomessa

35

toimipistettä

300

työntekijää

1

keskuslaboratorio

18

magneettilaitetta

Täältä voit lukea rekrytointimme tietosuojakäytännöistä.