AVOIMET TYÖPAIKAT

SYNLAB työnantajana

Katso videolta, millaista on työskennellä SYNLABilla!

Meillä saa tehdä aidosti merkityksellistä työtä ammattilaisten joukossa. SYNLAB on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluiden tuottaja. Toimimme terveystoimialan keskiössä ja huolehdimme osaltamme suomalaisten hyvinvoinnista.

SYNLAB on diagnostiikka-alan edelläkävijäyritys, jossa työskentelee osaava ja rento porukka. SYNLABissa on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. Mallin avulla palkitsemme henkilöstöä onnistumisista ja tarjoamme mahdollisuuden kasvattaa ansiotasoa omalla tekemisellä. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Lisäksi henkilökunta perheineen voi hyödyntää omia palvelujamme edullisin henkilöstöhinnoin.

  • Työllistämme yli 300 henkilöä laboratorioalan ja kuvantamisen ammattilaisista liiketoiminnan asiantuntijoihin.
  • Keskuslaboratoriomme ja toimistomme sijaitsevat Helsingin Kivihaassa.
  • Laboratoriomme kattaa mm. automaatiolaboratorion, erikoiskemian, mikrobiologian, patologian sekä huume- ja lääkeaineanalytiikan.
  • Näytteenottoa ja kuvantamisen palveluita tarjoavia toimipisteitä meillä on noin 40 paikkakunnalla ympäri Suomen.
  • SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 30 000 työntekijää.

Kuulemme mielellämme sinusta lisää!

Avoimet työpaikkamme näet alta. Mikäli juuri tällä hetkellä ei ole sinua kiinnostavaa paikkaa avoinna, täytä avoin hakemus. Olemme sinuun yhteydessä sopivan paikan avautuessa.

Jos sinulla herää kysyttävää, lähetä viestiä osoitteeseen rekrytointi@synlab.fi. Vastaamme mielellämme. Lähetäthän kuitenkin CV:n ja työhakemuksen ainoastaan avoimien työpaikkojen tai avoimen hakemuksen kautta.


Avoimet työpaikat

NÄYTTEENOTTAJA, HELSINKI

Etsimme nyt Helsingin keskustaan näytteenottajaa. Viihtyisät toimipisteemme sijaitsevat erittäin hyvien liikenneyhteyksien varrella. Tule SYNLABin mukavaan ja joustavaan tiimiin!

RÖNTGENHOITAJA, KOTKA

Etsimme nyt röntgenhoitajaa joko vakituiseen tai määräaikaiseen työsuhteeseen Kotkaan. Voit halutessasi tehdä töitä osa-aikaisesti, jos se sopii parhaiten tilanteeseesi. Tarjolla hyvät edut ja kannustinbonus. Lue lisää ja hae!

AVOIN HAKEMUS

Jos et löydä juuri nyt itsellesi sopivaa tehtävää avoimista paikoistamme, lähetä avoin hakemus. Olemme sinuun yhteydessä, kun avoimia paikkoja avautuu.


Työharjoitteluun SYNLABille?

Bioanalytiikan ja röntgenhoidon työharjoittelut ilmoitamme Jobiilissa. Pääset varaamaan harjoittelujakson Jobiilin aikataulun mukaisesti. Muiden alojen työharjoittelut ilmoitamme avoimissa työpaikoissa.


Täältä voit lukea rekrytointimme tietosuojakäytännöistä.