AVOIMET TYÖPAIKAT

SYNLAB – Erilainen työnantaja

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme edullisia, helposti saavutettavia ja ymmärrettäviä palveluja asiakkaillemme. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon.

Noudatamme palkkauksessa yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi voit ahkeralla tekemisellä lisätä ansioitasi tuntuvasti. Yhtiössämme on käytössä kannustavan palkkauksen malli SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Haluamme olla alan paras työnantaja.

SYNLAB Suomi työllistää yli 300 henkilöä laboratorioalan ja kuvantamisen ammattilaisista liiketoiminnan asiantuntijoihin. Keskuslaboratoriomme ja toimistomme sijaitsevat Helsingin Kivihaassa ja toimipisteitämme on yli 30 paikkakunnalla ympäri Suomea. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, jolla on toimintaa yli 40 maassa.

Tule menestymään kanssamme!

SYNLAB Suomessa

35

toimipistettä

300

työntekijää

1

keskuslaboratorio

18

magneettilaitetta

Kuulemme mielellämme sinusta lisää!

Avoimet työpaikkamme näet tästä alta. Mikäli juuri tällä hetkellä ei ole sinua kiinnostavaa paikkaa avoinna, täytä avoin hakemus. Olemme sinuun yhteydessä sopivan paikan avautuessa.

Jos sinulla herää kysyttävää, lähetä viestiä osoitteeseen rekrytointi@synlab.fi Vastaamme mielellämme.


Avoimet työpaikat

BIOANALYYTIKKO / LABORATORIOHOITAJA, HELSINKI

Etsimme nyt Helsinkiin patologian laboratorioomme bioanalyytikkoa / laboratoriohoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Aiempaa kokemusta patologian laboratoriosta et välttämättä tarvitse. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään. Liity osaavaan joukkoomme! Lue lisää tehtävästä ja hae!

ASIAKASPALVELUHENKILÖ, TURKU

Etsimme nyt Turun toimipisteeseemme asiakaspalvelun osaajaa vakituiseen työsuhteeseen. Meillä pääset osaksi kivaa tiimiä ja tekemään merkityksellistä työtä SYNLABin huippuporukassa. Lue lisää tehtävästä ja hae!

RÖNTGENHOITAJA, VAASA

Röntgenhoitaja, haluatko kehittyä magneettikuvauksen todelliseksi ammattilaiseksi? Tässä on tilaisuutesi. Etsimme nimittäin nyt röntgenhoitajaa Vaasan seudulle vakituiseen työsuhteeseen.
Lue lisää tehtävästä ja hae meille!

RADIOLOGIAN ERIKOISLÄÄKÄRI

Toimintamme laajentuessa haemme radiologian erikoislääkäreitä tuottamaan magneetti-, röntgen-, ultraääni- tai mammografiapalveluita kanssamme. Meillä voit lausua kuvia joustavasti sinulle sopivana ajankohtana – myös etänä. Voit työskennellä osa- tai kokoaikaisesti palkkasuhteessa, ammatinharjoittajana tai yrityksen kautta. Kysy lisää ja ilmoita kiinnostuksesi!

AVOIN HAKEMUS

Jos et löydä juuri nyt itsellesi sopivaa tehtävää avoimista paikoistamme, lähetä avoin hakemus. Olemme sinuun yhteydessä, kun avoimia paikkoja avautuu.

Virhe