OHJEITA ASIOINTIIN

Voit varata meille ajan kirjautumalla Terveyskansioon, verkkoajanvarauksessa tai puhelimitse asiakaspalvelumme 010 326 3260 kautta. Mikäli olet saanut kutsukirjeen seulontamammografiaan, varaathan ajan kirjautumalla Terveyskansioon.

Voit vaihtaa tai perua sinulle varatun ajan kirjautumalla Terveyskansioon tai puhelimitse asiakaspalvelumme kautta. Seulontamammografia-ajan voit vaihtaa tai perua ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Seulontamammografia-ajan peruminen onnistuu myös kirjautumalla Terveyskansioon. Kutsukirjeitse ilmoitetun kohdunkaulan syövän seurantatutkimuksen ajan pääset vaihtamaan tai perumaan täältä.

Koronavirustestit

Emme ota koronavirusnäytteitä SYNLABin omissa toimipisteissä. Kaikissa SYNLABin toimipisteissä tehdään koronaviruksen vasta-ainetestejä. Lue lisää tutkimuksesta ja varaa aika täältä.

Ajanvaraus

Mikäli varattua palvelua ei peruta tai se perutaan alle 1 tunnin sisällä varatusta ajasta, laskutamme peruuttamattomat palvelut seuraavan mukaisesti:

  • Laboratoriotutkimukset 30 €
  • Magneettikuvaus 100 €
  • Mammografia-, röntgen- ja ultraäänitutkimukset 50 €
  • Seulontamammografiatutkimuksen peruuttamatonta käyntiä ei veloiteta

Ennen tutkimusta

Katso valmistautumisohjeet kuvantamis- ja laboratoriotutkimuksiin.

Jos olet tulossa uloste-, virtsa-, yskös- tai kihomatotutkimukseen, tarkista erityisohjeet tutkimukselle.

Maksutavat: Visa, Mastercard ja kaikki pankkikortit. Emme käsittele käteistä. Tutkimusten hintaan lisätään palvelumaksu 15 €.

Ohjeita ja lisätietoa

Kun tulet tutkimukseen, otathan mukaasi kuvallisen henkilöllisyystodistuksen (ajokortti, henkilökortti tai passi).

Käyttöehdot

Asiakkaan Terveyskansion käyttöehdot.

Virhe