KUVANTAMISTUTKIMUKSET

Laadukkaat kuvantamistutkimukset ovat erinomainen apu monen vaivan tunnistamisessa ja oikean hoitotavan määrittelemisessä. SYNLABin palveluvalikoimaan kuuluvat nykyaikaiset magneettikuvaukset, röntgentutkimukset, ultraäänitutkimukset sekä rintatutkimukset.

Rintatutkimukset

SYNLABin valikoimaan kuuluvat rintojen 3D-ultraäänitutkimukset, mammografia, 3D-mammografia ja rintojen yhdistelmätutkimukset. Lisäksi SYNLABissa tehdään rintasyövän seulontaa.

Röntgen­tutkimukset

Röntgentutkimus on peruskuvantamismenetelmä, jolla tutkitaan keuhkoja, hampaistoa, tuki- ja liikuntaelimistön vammoja ja kulumamuutoksia sekä kehon tulehdustiloja. Tutkimukseen vaaditaan aina lääkärin lähete.

Kuvantamistutkimukset SYNLABilla – huomioithan myös:

Hintaan lisätään palvelumaksu.

  • Tutkimuksessa otetut kuvat ja lausunto tulevat näkyville omaan Terveyskansioosi 1–3 arkipäivän kuluessa tutkimuksesta.
  • Kuva-CD:n saa SYNLABista tilattua hintaan 19,90 €. Kuva CD:n saat ostettua kuvauksen yhteydessä toimipisteestä tai jälkikäteen täältä.
  • SYNLABin kuvat voidaan siirtää hoitavan tahon sähköiseen kuva-arkistoon, jos sähköinen kuvansiirtoyhteys on tehty SYNLABin kanssa. Kuvansiirtopyynnön voit tehdä täältä.
KAIKKI PALVELUT

Tutustu myös muihin tarjoamiimme palveluihin.

Kuvantamistutkimusten vertailu

Taulukko, jossa vertaillaan eri kuvantamistutkimuksia


Suositeltava kuvantamisen tutkimusmenetelmä kehon eri alueiden tutkimiseen

Taulukko, jossa on eri kehon materiaaleihin suositeltavat kuvantamismenetelmät


Mikä kuvantamismenetelmä sopii parhaiten eri tilanteisiin?

Taulukko, jossa vertaillaan eri kuvantamismenetelmien sopivuutta eri tilanteisiin


Varaa aika tutkimukseen