LABORATORIOPAKETIT

Oman terveydentilan selvittäminen kannattaa aloittaa kattavista laboratoriotutkimuksista. Meillä pääset laboratoriotutkimuksiin ilman lääkärin lähetettä. 

Tutki veriarvosi ja löydä tasapaino kehollesi

Liikkujan paketit ovat tarjouksessa 1.-31.3.2024. Jotta voit hyödyntää tarjoukset, tulee aika varata kampanja-ajan sisälle.

Hintaan lisätään käynnin jälkeen kanta-maksu 2,50 €.

Hintaan lisätään käynnin jälkeen kanta-maksu 2,50 €.

Paketin normaalihinta on 178 €, kun hintaan lisätään palvelumaksu 19,50 €. Naisen hormonipaketti antaa kattavan kuvan hormonitasapainosta, joka vaikuttaa yleiseen hyvinvointiin sekä esimerkiksi raskaaksi tulemiseen.

Paketin normaalihinta on 104 €, kun hintaan lisätään palvelumaksu 19,50 €. Piilevät sairaudet voivat hidastaa elämäntapamuutoksen suotuista kehitystä. Kartoita nykytilanteesi, ja seuraa tarvittaessa edistystä esimerkiksi 3 kuukauden välein, jos jokin veriarvoista kaipaa kohennusta.

Paketin normaalihinta on 190 €, kun hintaan lisätään palvelumaksu 19,50 €. Tarkasta miehisen kuntosi tilanne ja yleinen terveydentilasi. Erektioon sekä miehen hedelmällisyyteen liittyvät hormonit ovat laajasti edustettuina.

Paketin normaalihinta on 210 €, kun hintaan lisätään palvelumaksu 19,50 €. Laaja terveystarkastuspaketti antaa kattavan kuvan elimistösi terveydestä. Paketin tutkimukset ovat sukupuolineutraaleja eli ne sopivat kaikille.

Hintaan lisätään käynnin jälkeen kanta-maksu 2,50 €.

Oireilun tarkastamiseen

Paketin normaalihinta on 168 €, kun hintaan lisätään palvelumaksu 19,50 €. Kun muistioireet pitkittyvät tai pahentuvat, on tärkeää selvittää niiden syy.

Paketin normaalihinta on 145 €, kun hintaan lisätään palvelumaksu 19,50 €. Oireilua siitepölystä, pähkinöistä tai eläimistä? Selvitä entistä tarkemmilla allergiatutkimuksilla todelliset oireiden lähteet.

Paketin normaalihinta on 155 €, kun hintaan lisätään palvelumaksu 19,50 €. Raudanpuute on yleinen syy heikkoon oloon. Pahimmillaan puute johtaa anemiaan. Tilaa tärkeimmät testit elimistösi rauta-arvojen mittaamiseen.

Paketin normaalihinta on 75 €, kun hintaan lisätään palvelumaksu 19,50 €. Kiusaavatko sinua hankalat vatsavaivat? Keliakian perustutkimuspaketilla selvität helposti, johtuvatko vatsakivut, ripulointi tai suoliston kouristukset keliakiasta.

Paketin normaalihinta on 58 €, kun hintaan lisätään palvelumaksu 19,50 €. Kilpirauhasen toimintahäiriöt aiheuttavat monenlaisia oireita. Kilpirauhaspakettiin kuuluvat verikokeet antavat kattavan kuvan kilpirauhasen toiminnasta.

Paketin normaalihinta on 95 €, kun hintaan lisätään palvelumaksu 19,50 €. Kärsitkö kiusallisista vatsavaivoista? Laktoosi-intoleranssi- ja keliakiapaketilla selvitetään, johtuvatko vatsakivut, ripulointi tai suoliston kouristukset laktoosi-intoleranssista tai keliakiasta.  

Paketin normaalihinta on 155 €, kun hintaan lisätään palvelumaksu 19,50 €. Masennusoireiden tutkimuspaketti auttaa selvittämään mahdollisia syitä alakuloisuuden, väsymyksen, muistihäiriöiden tai ahdistuneisuuden taustalla.

Paketin normaalihinta on 140 €, kun hintaan lisätään palvelumaksu 19,50 €. Häiritseekö polttava kipu rinnassa eli närästys elämääsi? Närästyspaketilla on helppoa selvittää, mistä närästys tai muut ylävatsavaivan oireet johtuvat. 

Hintaan lisätään käynnin jälkeen kanta-maksu 2,50 €.

Sairauden ennaltaehkäisyyn ja seurantaan

Paketin normaalihinta on 48 €, kun hintaan lisätään palvelumaksu 19,50 €. Kilpirauhasen seurantapaketti mittaa kilpirauhasen toimintaa. Kilpirauhassairauksien havaitsemiseksi suosittelemme Kilpirauhaspakettiamme.

Paketin normaalihinta on 65,30 €, kun hintaan lisätään palvelumaksu 19,50 €. Kolesterolipaketilla mitataan veren tärkeät rasva-arvot. Rasva-arvot vaikuttavat mm. riskiin sairastua sydän- ja verisuonitauteihin.

Paketin normaalihinta on 58 €, kun hintaan lisätään palvelumaksu 19,50 €. Mietityttävätkö maksa-arvot? Maksa-arvojen tarkastuspaketilla voidaan selvittää maksasairauksia ja arvioida mahdollisten vaurioiden vakavuutta.

Paketin normaalihinta on 90 €, kun hintaan lisätään palvelumaksu 19,50 €. Korkea kolesteroli, diabetes, infektiot tai krooniset tulehdukset tai voivat enteillä sydän- ja verisuonitauteja. Tilaa Sydänpaketti ja selvitä sydämesi kunto.

Hintaan lisätään käynnin jälkeen kanta-maksu 2,50 €.

Ravinnon tarkastamiseen

Paketin normaalihinta on 174 €, kun hintaan lisätään palvelumaksu 19,50 €. Kasvissyöjän ja vegaaniruokavaliota noudattavan on tärkeää kiinnittää huomio vitamiinien ja proteiinien riittävään saantiin. Selvitä onko ruokavaliosi kunnossa.

Hintaan lisätään käynnin jälkeen kanta-maksu 2,50 €.

Laboratoriotutkimus SYNLABilla – huomioithan myös: 

Hintaan lisätään palvelumaksu.

  • Saavu toimipisteeseen 15 minuuttia ennen varattua aikaa.
  • Saat tulokset Terveyskansioon 1-3 työpäivän aikana.
LABORATORIOTUTKIMUKSET

Eikö sopivaa pakettia löytynyt?

Voit myös rakentaa oman pakettisi tarjoamistamme tutkimuksista.

Varaa aika näytteenottoon