LABORATORIOPAKETIT

Tiesithän, että laboratoriotutkimuksiin voit tulla myös ilman lääkärin lähetettä? Valmiiden tutkimuspakettiemme avulla saat tärkeää tietoa oireiden tarkastamiseen ja sairausten seurantaan. Oman keskuslaboratoriomme ansiosta hintatasomme on aina edullinen ja saat tulokset nopeasti. Oman terveydentilan selvittäminen kannattaa aloittaa kattavista laboratoriotutkimuksista.

Tutustu myös yksittäisiin laboratoriotutkimuksiin.

Tarjouksessa olevat laboratoriopakettimme

Hyödynnä tarjous ja käy tutkimuksissa viimeistään 14.6.2024.

Paketin tarjoushinta on 89 €, kun hintaan lisätään palvelumaksu 19,50 € (norm. 104 €. Paketti sisältää 6 tutkimusta. Piilevät sairaudet voivat hidastaa elämäntapamuutoksen suotuista kehitystä. Kartoita nykytilanteesi, ja seuraa tarvittaessa edistystä esimerkiksi 3 kuukauden välein, jos jokin veriarvoista kaipaa kohennusta.

Paketin tarjoushinta on 152 €, kun hintaan lisätään palvelumaksu 19,50 € (norm. 178 €). Naisen hormonipaketti antaa kattavan kuvan hormonitasapainosta, joka vaikuttaa yleiseen hyvinvointiin sekä esimerkiksi raskaaksi tulemiseen.

Paketin tarjoushinta on 162 €, kun hintaan lisätään palvelumaksu 19,50 € (norm. 190 €). Tarkasta miehisen kuntosi tilanne ja yleinen terveydentilasi. Erektioon sekä miehen hedelmällisyyteen liittyvät hormonit ovat laajasti edustettuina.

Paketin tarjoushinta on 77 €, kun hintaan lisätään palvelumaksu 19,50 € (norm. 90 €). Korkea kolesteroli, diabetes, infektiot tai krooniset tulehdukset tai voivat enteillä sydän- ja verisuonitauteja. Tilaa Sydänpaketti ja selvitä sydämesi kunto.

Paketin tarjoushinta on 119 €, kun hintaan lisätään palvelumaksu 19,50 € (norm. 140 €.) Häiritseekö polttava kipu rinnassa eli närästys elämääsi? Närästyspaketilla on helppoa selvittää, mistä närästys tai muut ylävatsavaivan oireet johtuvat. 

Paketin tarjoushinta on 132 €, kun hintaan lisätään palvelumaksu 19,50 € (norm. 155 €). Raudanpuute on yleinen syy heikkoon oloon. Pahimmillaan puute johtaa anemiaan. Tilaa tärkeimmät testit elimistösi rauta-arvojen mittaamiseen.

Paketin tarjoushinta on 50 €, kun hintaan lisätään palvelumaksu 19,50 € (norm. 58 €). Kilpirauhasen toimintahäiriöt aiheuttavat monenlaisia oireita. Kilpirauhaspakettiin kuuluvat verikokeet antavat kattavan kuvan kilpirauhasen toiminnasta.

Hintaan lisätään käynnin jälkeen kanta-maksu 2,50 €.

Tutki veriarvosi ja löydä tasapaino kehollesi

Paketin normaalihinta on 210 €, kun hintaan lisätään palvelumaksu 19,50 €. Laaja terveystarkastuspaketti antaa kattavan kuvan elimistösi terveydestä. Paketin tutkimukset ovat sukupuolineutraaleja eli ne sopivat kaikille.

Hintaan lisätään käynnin jälkeen kanta-maksu 2,50 €.

Oireilun tarkastamiseen

Paketin normaalihinta on 168 €, kun hintaan lisätään palvelumaksu 19,50 €. Kun muistioireet pitkittyvät tai pahentuvat, on tärkeää selvittää niiden syy.

Paketin normaalihinta on 145 €, kun hintaan lisätään palvelumaksu 19,50 €. Oireilua siitepölystä, pähkinöistä tai eläimistä? Selvitä entistä tarkemmilla allergiatutkimuksilla todelliset oireiden lähteet.

Paketin normaalihinta on 75 €, kun hintaan lisätään palvelumaksu 19,50 €. Kiusaavatko sinua hankalat vatsavaivat? Keliakian perustutkimuspaketilla selvität helposti, johtuvatko vatsakivut, ripulointi tai suoliston kouristukset keliakiasta.

Paketin normaalihinta on 95 €, kun hintaan lisätään palvelumaksu 19,50 €. Kärsitkö kiusallisista vatsavaivoista? Laktoosi-intoleranssi- ja keliakiapaketilla selvitetään, johtuvatko vatsakivut, ripulointi tai suoliston kouristukset laktoosi-intoleranssista tai keliakiasta.  

Paketin normaalihinta on 155 €, kun hintaan lisätään palvelumaksu 19,50 €. Masennusoireiden tutkimuspaketti auttaa selvittämään mahdollisia syitä alakuloisuuden, väsymyksen, muistihäiriöiden tai ahdistuneisuuden taustalla.

Hintaan lisätään käynnin jälkeen kanta-maksu 2,50 €.

Sairauden ennaltaehkäisyyn ja seurantaan

Paketin normaalihinta on 48 €, kun hintaan lisätään palvelumaksu 19,50 €. Kilpirauhasen seurantapaketti mittaa kilpirauhasen toimintaa. Kilpirauhassairauksien havaitsemiseksi suosittelemme Kilpirauhaspakettiamme.

Paketin normaalihinta on 65,30 €, kun hintaan lisätään palvelumaksu 19,50 €. Kolesterolipaketilla mitataan veren tärkeät rasva-arvot. Rasva-arvot vaikuttavat mm. riskiin sairastua sydän- ja verisuonitauteihin.

Paketin normaalihinta on 58 €, kun hintaan lisätään palvelumaksu 19,50 €. Mietityttävätkö maksa-arvot? Maksa-arvojen tarkastuspaketilla voidaan selvittää maksasairauksia ja arvioida mahdollisten vaurioiden vakavuutta.

Hintaan lisätään käynnin jälkeen kanta-maksu 2,50 €.

Ravinnon tarkastamiseen

Paketin normaalihinta on 174 €, kun hintaan lisätään palvelumaksu 19,50 €. Kasvissyöjän ja vegaaniruokavaliota noudattavan on tärkeää kiinnittää huomio vitamiinien ja proteiinien riittävään saantiin. Selvitä onko ruokavaliosi kunnossa.

Hintaan lisätään käynnin jälkeen kanta-maksu 2,50 €.

Aktiiviseen elämään

Hintaan lisätään käynnin jälkeen kanta-maksu 2,50 €.

Laboratoriotutkimus SYNLABilla – huomioithan myös: 

Hintaan lisätään palvelumaksu.

  • Saavu toimipisteeseen 15 minuuttia ennen varattua aikaa.
  • Saat tulokset Terveyskansioon 1-3 työpäivän aikana.
LABORATORIOTUTKIMUKSET

Eikö sopivaa pakettia löytynyt?

Voit myös rakentaa oman pakettisi tarjoamistamme tutkimuksista.

Varaa aika näytteenottoon