AMMATTILAISILLE

Ammattilaisen Terveyskansio® on kuvantamis- ja laboratoriotutkimuksiin lähettävälle lääkärille ja muille terveydenhuollon ammattilaisille tarkoitettu palvelu, jonka kautta voit tehdä tutkimuslähetteitä SYNLABiin ja tarkastella SYNLABiin lähettämiesi ja SYNLABissa tutkittujen potilaiden kuvantamistutkimusten lausuntoja, kuvantamistutkimusten kuvia ja laboratoriotutkimusten tuloksia.

Voit rekisteröityä Ammattilaisen Terveyskansioon käyttäen pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta. Rekisteröitymisen jälkeen palvelun käyttö on mahdollista myös varmennekortilla.

Ammattilaisen Terveyskansion käyttäjäoikeuksista voit olla tarvittaessa yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen: myynti@synlab.fi.

Ammattilaisen Terveyskansion käyttöohje.
Ammattilaisen Terveyskansion käyttöehdot.
Ammattilaisen Terveyskansion tietosuojaseloste.

Kuvantamisessa asiantuntijamme ovat kokeneita ja arvostettuja suomalaisia radiologian erikoislääkäreitä. Laboratoriossa asiakkaista pitävät huolen näytteenoton ammattilaiset. Kaikki laboratorionäytteet lähetetään analysoitavaksi akkreditoituun keskuslaboratorioon. 

Näin käytät terveyskansiota

1. Siirry Ammattilaisen Terveyskansioon

2. Kirjaudu sisään käyttäen pankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta.

3. Kirjoita lähete

4. Katso potilaan tulokset Terveyskansiosta

Tarjoamamme palvelut

Rintatutkimukset

SYNLABin valikoimaan kuuluvat rintojen 3D-ultraäänitutkimukset, mammografia, 3D-mammografia ja rintojen yhdistelmätutkimukset. Lisäksi SYNLABissa tehdään rintasyövän seulontaa.

Röntgen­tutkimukset

Röntgentutkimus on peruskuvantamismenetelmä, jolla tutkitaan keuhkoja, hampaistoa, tuki- ja liikuntaelimistön vammoja ja kulumamuutoksia sekä kehon tulehdustiloja. Tutkimukseen vaaditaan aina lääkärin lähete.