LABORATORIO­TUTKIMUKSET

Epätavallinen väsymys voi johtua D-vitamiinin puutteesta ja huimaus huvenneista rautavarastoista. Monien terveysongelmien selvittely kannattaa aloittaa laboratoriotutkimuksista.  Valmiiksi koottujen laboratoriopakettien lisäksi SYNLAB tarjoaa tuhansia yksittäisiä laboratoriotutkimuksia, joista voit valita tarpeisiisi sopivan kokonaisuuden. Laboratoriotutkimuksiin pääset ilman lääkärin lähetettä.

Tiesitkö, että laboratoriotutkimus tarvitaan lähes aina, kun lääkäri selvittää potilaansa terveysongelmia. Laboratoriotutkimus on kattava, luotettava ja vertailtavissa oleva mittari terveydentilasta. Omien arvojen säännöllinen mittauttaminen vie aikaa vain hetken, mutta sillä on suuri merkitys hyvinvoinnin kannalta. Tulosten pohjalta voit ennakoida mahdollisia terveysongelmia ja muuttaa elintapoja niiden ehkäisemiseksi.   

SYNLABin laboratoriotutkimuksiin kuuluvat:

  • Verikokeet
  • Virtsanäytteet
  • Ulostenäytteet
  • Sydänfilmi (EKG)

Suosituimmat laboratorio­tutkimukset

D-vitamiini 53,90 €

D-vitamiinia muodostuu ihossa auringon UV-valon vaikutuksesta. Lisäksi sitä saadaan ravinnosta ja lisäravinteena. D-vitamiinin puutos on yleistä suomalaisilla.

Ferritiini 23,90 €

Ferritiiniä sanotaan yleisesti varastoraudaksi eli raudan varastoproteiiniksi. Ferritiinin mittaus soveltuu elimistön omien rautavarastojen selvittämiseen ja raudan puuteanemioiden seurantaan.

B12-vitamiini 26,30 €

B12-vitamiinia saadaan eläinperäisistä ravinnosta kuten maksa-, liha- ja maitotuotteista. Tutkimus on ensisijainen erityisesti B12-vitamiinin puutetta epäitäessä ja vitamiinihoidon tehon arvioimisessa.

Perusverenkuva 10,90 €

Perusverenkuva eli PVK on tutkimus, jota voidaan käyttää eri tautien ja sairauksien toteamisessa ja seurannassa. PVK sisältää osatutkimuksina hemoglobiini pitoisuuden sekä verisolujen pitoisuuksien määritykset.

Laboratorio­tutkimus SYNLABilla – huomioithan myös: 

Tutkimusten kokonaishintaan lisätään palvelumaksu 13,50 €.

  • Saavu toimipisteeseen 15 minuuttia ennen varattua aikaa.
  • Jos olet tulossa EKG-tutkimukseen, sinun tulee varata 20 minuutin näytteenottoaika.
  • Saat tulokset Terveyskansioon 1-3 työpäivän aikana.
LABORATORIOPAKETIT

Olemme koonnet sinua varten myös valmiita tutkimuspaketteja.

Varaa aika näytteenottoon

Virhe