YRITYKSILLE

SYNLAB on asiantunteva kumppanisi yrityksesi työhyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä. Tuotamme räätälöityjä palvelukokonaisuuksia kaiken kokoisille toimijoille aina julkiselta sektorilta yksityisen terveydenhuollon palveluntuottajiin sekä vakuutusyhtiöille ja sairauskassoille.

Olemme Suomen suurin laboratorio- ja kuvantamispalveluiden tuottaja ja osa johtavaa kansainvälistä SYNLAB konsernia. SYNLAB Suomi toimii lääketieteellisen diagnostiikan huipulla, ja voit aina luottaa palveluidemme erinomaiseen tasoon. SYNLAB tarjoaa yrityksille kustannustehokkaita ja ketteriä palvelukokonaisuuksia täydentämään terveydenhuoltoa. Myös kuvantamispalvelujen (magneetti-, röntgen- ja ultraäänitutkimusten) ostaminen paitsi yksittäisinä käyntikertoina myös laajemmalla sopimuksella on mahdollista. 

SYNLABin mallissa palvelun tuottaminen voidaan aloittaa ilman tietojärjestelmäintegraatioita. Palvelun tuottaminen käynnistyy kätevästi vain muutamien tuntien kuluessa sopimuksen tekemisestä.

Asiakkaitamme

Asiakastarina: Pirte

SYNLAB Suomi ja Pirte ovat tehneet yhteistyötä keväästä 2018 lähtien. Yhteistyö on sujunut molemmin puolin sujuvasti, ja se on tarjonnut pohjan hyvälle ja tehokkaalle hoitoketjulle. SYNLAB tarjoaa Pirten tiloissa ultraääni- ja natiiviröntgentutkimuksia.

asiakastarina_pirte

Soita meille

040 922 3153

Myynti

Ota yhteyttä:
myynti@synlab.fi

Ville Salmi

JOHTAJA, MYYNTI JA ASIAKKUUDET
050 560 8675

Ville Penttinen

MYYNTI JA ASIAKKUUDET,
ETELÄ-SUOMI
040 342 4434

Tommi Lousti

MYYNTI JA ASIAKKUUDET,
LÄNSI- JA ETELÄ-SUOMI
0400 998 466

Minna Kestilä

MYYNTI JA ASIAKKUUDET,
POHJOIS-SUOMI
050 599 5378

Harri Sormunen

MYYNTI JA ASIAKKUUDET,
KESKI-SUOMI, ITÄ-SUOMI JA POHJANMAA
050 530 0833

Lähetä tarjouspyyntö

Virhe