YRITYKSILLE

SYNLAB on asiantunteva kumppanisi yrityksesi työhyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä. Tuotamme räätälöityjä palvelukokonaisuuksia kaiken kokoisille toimijoille aina julkiselta sektorilta yksityisen terveydenhuollon palveluntuottajiin sekä vakuutusyhtiöille ja sairauskassoille.

Olemme Suomen suurin laboratorio- ja kuvantamispalveluiden tuottaja ja osa johtavaa kansainvälistä SYNLAB konsernia. SYNLAB Suomi toimii lääketieteellisen diagnostiikan huipulla, ja voit aina luottaa palveluidemme erinomaiseen tasoon. SYNLAB tarjoaa yrityksille kustannustehokkaita ja ketteriä palvelukokonaisuuksia täydentämään terveydenhuoltoa. Myös kuvantamispalvelujen (magneetti-, röntgen- ja ultraäänitutkimusten) ostaminen paitsi yksittäisinä käyntikertoina myös laajemmalla sopimuksella on mahdollista. 

SYNLABin mallissa palvelun tuottaminen voidaan aloittaa ilman tietojärjestelmäintegraatioita. Palvelun tuottaminen käynnistyy kätevästi vain muutamien tuntien kuluessa sopimuksen tekemisestä.

Asiakkaitamme

SYNLAB Suomen ja Uudenmaan Työterveyden yhteistyö

SYNLABin ja Uudenmaan Työterveyden yhteistyö käynnistyi 2018. SYNLAB tuottaa Uudenmaan Työterveyden asiakkaille sekä laboratorio- että kuvantamispalveluja, kaikissa toimipisteissään ympäri Suomen.

synlab-ja-uudenmaantyoterveys

SYNLABin ja Harjavallan Suurteollisuupuiston yhteistyö

SYNLAB on toiminut Suurteollisuuspuiston työterveysaseman laboratoriokumppanina vuodesta 2008 asti. Pitkäaikainen kumppanuus on tuonut kattavan ymmärryksen molempien toimijoiden tarpeista.

Suurteollisuuspuiston-ilmakuva-2020

Asiakastarina: Pirte

SYNLAB Suomi ja Pirte ovat tehneet yhteistyötä keväästä 2018 lähtien. Yhteistyö on sujunut molemmin puolin sujuvasti, ja se on tarjonnut pohjan hyvälle ja tehokkaalle hoitoketjulle. SYNLAB tarjoaa Pirten tiloissa ultraääni- ja natiiviröntgentutkimuksia.

asiakastarina_pirte

Soita meille

040 922 3153

Myynti- ja markkinointi

Ota yhteyttä:
myynti@synlab.fi

Tarja Niinisalo

KAUPALLINEN JOHTAJA
tarja.niinisalo(at)synlab.fi

Nelli Vuorento

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ (TOIMIPISTEET)
nelli.vuorento(at)synlab.fi

Irina Rautiola

ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ (KESKUSLABORATORIO)
irina.rautiola(at)synlab.fi

Nico Kulokivi

ASIAKKUUS- JA KEHITYSVASTAAVA
nico.kulokivi(at)synlab.fi

Tarja Luoto

AVAINASIAKASPÄÄLLIKKÖ (KESKUSLABORATORIO)
tarja.luoto(at)synlab.fi

Riikka Wilska

LIIKETOIMINNAN KEHITYSPÄÄLLIKKÖ, TIETOSUOJAVASTAAVA
riikka.wilska(at)synlab.fi

Lähetä tarjouspyyntö


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.