ANNA LAHJAKSI HYVINVOINTIA

SYNLABin lahjakortti on satsaus lähimmäisesi terveyteen. Se on viisas lahjaidea, joka ilahduttaa ja osoittaa että välität. Anna äidillesi, isällesi, isovanhemmillesi, rakkaallesi, ystävällesi tai muulle läheiselle merkityksellinen lahja.

Näin voit ostaa SYNLABin palveluja lahjaksi:

1. SYNLABin lahjakortti haluamallesi summalle toimipisteestä

Lahjansaajalla on mahdollisuus käyttää lahjakortille ladattu summa mihin tahansa SYNLABin palveluun. Voit ostaa lahjakortin kaikista SYNLABin toimipisteistä.

SYNLAB lahjakortti

Suosittuja vaihtoehtoja ovat esimerkiksi laboratoriopaketit, jotka antavat tärkeää tietoa kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Yhtä hyvin lahjakortille ladatun summan voi käyttää kuvantamispalveluihimme magneettikuvauksesta rintatutkimuksiin, ja röntgen– tai ultraäänitutkimuksiin.

Lahjakortti on voimassa yhden vuoden ostohetkestä.

2. Lahjakortti laboratoriotutkimukseen netistä (Gift4You)

Voit ostaa lahjakortin SYNLABin valikoituihin laboratoriotutkimuksiin helposti ja nopeasti myös verkosta Gift4You:n kautta.

Palvelusta voit ostaa kahta erilaista SYNLABin laboratoriopakettia:

1. Terveystarkastuspaketti 89 €

2. D-vitamiini & ferritiini -paketti 49 € (tulossa pian!).

Myös Gift4You:n kautta ostetut lahjakortit ovat voimassa vuoden ajan ostohetkestä. Tämän lahjakortin voi tulostaa, sillä se on ladattava PDF-tiedosto. Lahjansaaja varaa ajan tutkimukseen synlab.fi-verkkosivujen kautta mihin tahansa SYNLABin toimipisteeseen.

Onko sinulla kysyttävää lahjakorteista?

Tavoitat asiakaspalvelumme sähköpostitse: info@synlab.fi tai soita 010 326 3260 (arkisin 7.30–19.00, la 10–18)

Virhe