Uutiset

RÖNTGENHOITAJA RINTATUTKIMUKSIIN, HELSINKI

Tervetuloa SYNLABin mukavaan ja tehokkaaseen tiimiin! Meillä pääset palvelemaan asiakkaita täydellä sydämellä asiantuntevien kollegojen tuella. SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Haemme nyt kahta röntgenhoitajaa rintatutkimustiimiimme Helsinkiin.

Rintatutkimustiimissämme pääset tekemään merkityksellistä seulontamammografiatyötä sekä rintojen 3D-ultraäänitutkimuksia. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään ja käytäntöihimme. Tukena työssäsi sinulla on valtakunnallinen kuvantamisen asiantuntijatiimimme sekä tietysti esihenkilösi. Viihtyisä toimipisteemme sijaitsee Helsingin Kampissa erittäin hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Työ on päivätyötä arkipäivisin.

Maksamme kilpailukykyistä palkkaa, joka on neuvoteltavissa osaamisesi mukaan. Lisäksi tarjoamme kannustinbonuksen 6 kuukauden päästä työsuhteen alkamisesta. Tätä tilaisuutta ei siis kannata ohittaa!

MIKSI SYNLAB SUOMI?

SYNLAB on tärkeän toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Meillä saat palvella asiakkaita täydellä sydämellä asiantuntevan tiimin tuella. Meillä saat mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi ja ansiotasoosi. Meillä on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounasetu, hyvinvointietu, kattavat työterveyspalvelut sekä henkilökuntahinnat palveluistamme. Kerromme näistä aiheista mielellämme lisää. 

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Olet oma-aloitteinen asiakaspalvelun osaaja, jolla on ratkaisukeskeinen ote työhön. Koulutukseltasi olet röntgenhoitaja tai loppuvaiheen röntgenhoitajaopiskelija. Aiempi kokemus mammografiatutkimuksista on eduksi.

KIINNOSTUITKO?

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toivomme kuulevamme sinusta pian. Lähetä kuitenkin hakemuksesi viimeistään 21.4.2024. Hakemuksen täyttäminen on näppärää ja onnistuu myös mobiilissa.


Tarkempia tietoja tehtävästä antaa tiimivastaava Jasmin Kosonen, p. 0505722350 tai sähköpostitse jasmin.kosonen@synlab.fi. Jasminin saat parhaiten kiinni arkisin klo 8 – 16.

SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkisia ja yksityisiä terveydenhuollon toimijoita sekä yritys- ja yksityisasiakkaita yli 30 paikkakunnalla noin 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa noin 30 maassa ja noin 30 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi