Uutiset

RÖNTGENHOITAJA RINTATUTKIMUKSIIN, HELSINKI

Tervetuloa mukavaan tiimiimme Helsinkiin! Meillä pääset palvelemaan asiakkaita kannustavan ja joustavan organisaation tuella. SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Haemme nyt röntgenhoitajaa rintatutkimustiimiimme Helsinkiin.

Rintatutkimustiimissämme saat tehdä merkityksellistä työtä rintojen 3D-ultraäänitutkimusten sekä seulontamammografian parissa. Työ on päivätyötä arkipäivisin. Annamme kattavan perehdytyksen tehtävään ja käytäntöihimme. Tukena työssäsi sinulla on valtakunnallinen kuvantamisen asiantuntijatiimimme sekä tietysti esihenkilösi. Viihtyisä ja moderni toimipisteemme sijaitsee Helsingin Kampissa erittäin hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden äärellä.

Maksamme kilpailukykyistä palkkaa, joka on neuvoteltavissa osaamisesi mukaan. Lisäksi tarjoamme kannustinbonuksen 6 kuukauden päästä työsuhteen alkamisesta. Tätä tilaisuutta ei kannata ohittaa!

MIKSI SYNLAB SUOMI?

SYNLAB Suomessa panostamme erityisesti avoimuuteen ja joustavuuteen. Pidämme työntekijämme aktiivisesti ajan tasalla yrityksen asioista ja annamme mahdollisuuden vaikuttaa. Kehitämme jatkuvasti esihenkilötyötä ja varmistamme, että esihenkilöt luovat hyvät puitteet tiimihengen muodostumiselle ja sujuvalle työnteolle. Meillä saa mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhönsä ja ansiotasoonsa. Käytössämme on kannustavan palkkauksen malli, SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounasetu, työsuhdepolkupyörät, hyvinvointietu, kattavat työterveyspalvelut sekä omat palvelumme henkilökuntahinnoilla, joista hyötyvät myös perheenjäsenesi.

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Olet oma-aloitteinen asiakaspalvelun osaaja, jolla on ratkaisukeskeinen ote työhön. Koulutukseltasi olet röntgenhoitaja tai loppuvaiheen röntgenhoitajaopiskelija.

KIINNOSTUITKO?

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toivomme kuulevamme sinusta pian. Lähetä kuitenkin hakemuksesi viimeistään 5.8.2024. Hakemuksen täyttäminen on näppärää ja onnistuu myös mobiilissa.


Tarkempia tietoja tehtävästä antaa tiimivastaava Jasmin Kosonen, p. 0505722350 tai sähköpostitse jasmin.kosonen@synlab.fi. Jasminin saat parhaiten kiinni arkisin klo 8 – 16.

SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkisia ja yksityisiä terveydenhuollon toimijoita sekä yritys- ja yksityisasiakkaita yli 30 paikkakunnalla noin 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa noin 30 maassa ja noin 30 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi