Uutiset

RADIOLOGIAN ERIKOISLÄÄKÄRI RINTATUTKIMUKSIIN, TURKU

Tervetuloa SYNLABiin monipuolisten rintatutkimusten pariin! SYNLAB on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys sekä suurin rintaradiologian toimija. Etsimme nyt rintaradiologia Turkuun. Voit toimia toiveesi mukaan joko ammatinharjoittajana tai työsuhteessa.

SYNLAB Suomi tarjoaa rintatutkimuksia Turussa ja Helsingissä. Turussa teemme seulontamammografian lisäksi kliinisiä mammografiatutkimuksia sopimusasiakkaille eli mammografiatutkimuksia (HA1AA), mammografia + ultraääni -tutkimuksia (HA1RA) sekä rintojen ultraäänitutkimuksia (HA1AE). Tämän lisäksi teemme myös neulanäytteenottoa ja meillä on halutessaan mahdollista lausua rintojen 3D-ultraäänitutkimuksia. Jos omaat pätevyyden seulontamammografiaan, voit myös osallistua rintasyövän seulonnan lausuntoihin. Lisäksi Turussa teemme myös seulontamammografian jatkotutkimuksia.

Turun toimipisteessä meillä on osaava rintatutkimuksia tekevä henkilökunta, Siemensin laitteet sekä rintakuvien katseluun määritellyt kuvankatselumonitorit.

Voit työskennellä joustavasti omien toiveidesi mukaisesti. Perehdytämme sinut kattavasti käytäntöihimme ja tukenasi on asiantunteva rintatutkimustiimimme sekä toimipisteverkoston johto.

MIKSI SYNLAB SUOMI?

SYNLAB on tärkeän toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Olemme diagnostiikka-alan edelläkävijä. Meillä henkilökunta pääsee palvelemaan asiakkaita täydellä sydämellä, asiantuntevan ja kannustavan työyhteisön tuella. Panostamme erityisesti hyvään esihenkilötyöhön ja joustavuuteen. Kerromme näistä aiheista mielellämme lisää.

KIINNOSTUITKO?

Voit olla matalalla kynnyksellä suoraan yhteydessä Turun alueen tiimivastaavaan Marja Ketolaan. Marjaan saat yhteyden joko puhelimitse tai sähköpostilla, p. 0504787049, email: marja.ketola@synlab.fi. Marjan tavoitat parhaiten arkisin klo 9–14.

Ole yhteydessä niin jutellaan!

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkisia ja yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita yli 30 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 30 maassa ja noin 30 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi