Uutiset

RÖNTGENHOITAJA, HELSINKI

Tervetuloa mukavaan työyhteisöömme Kamppiin! Meillä pääset työskentelemään matalassa organisaatiossa, vaikuttamaan omaan työhösi ja palvelemaan asiakkaita täydellä sydämellä. SYNLAB on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Etsimme nyt magneettikuvaustaitoista röntgenhoitajaa Helsinkiin.

SYNLABissa sinua odottaa asiantunteva ja kannustava työyhteisö sekä hyvät työsuhde-edut. Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään ja käytäntöihimme. Maksamme kilpailukykyistä palkkaa, joka on neuvoteltavissa osaamisesi mukaan.

Päätoimipaikkasi on Kampin toimipisteemme, mutta vuoroja voi myös olla Espoon Tapiolassa. Työvuoroja on joustavasti arkisin klo 7.30 – 20.30 välillä ja lauantaisin klo 8.30 – 16.15 välillä. Viihtyisät ja modernit toimipisteemme sijaitsevat erittäin hyvien liikenneyhteyksien ja palveluiden äärellä.

MIKSI SYNLAB SUOMI?

SYNLAB on tärkeän toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Meillä henkilökunta pääsee palvelemaan asiakkaita täydellä sydämellä valtakunnallisen asiantuntijatiimin ja kollegoiden tuella. Meillä saa mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhönsä ja ansiotasoonsa. Käytössämme on kannustavan palkkauksen malli, SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounasetu, hyvinvointietu, työsuhdepolkupyörät, kattavat työterveyspalvelut sekä omat palvelumme henkilökuntahinnoilla, joista hyötyvät myös perheenjäsenesi. Kerromme näistä mielellämme lisää.

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Koulutustaustaltasi olet röntgenhoitaja ja sinulla on kokemusta magneettikuvantamisesta. Laadukas ja ystävällinen asiakaspalvelu on meille sydämen asia, joten toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja ratkaisukeskeisyyttä.

KIINNOSTUITKO?

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toivomme kuulevamme sinusta pian. Lähetä kuitenkin hakemuksesi viimeistään 30.6.2024. Hakemuksen täyttäminen on näppärää ja onnistuu myös mobiilissa.


Tarkempia tietoja tehtävästä antaa tiimivastaava Jasmin Kosonen, p. 0505722350 tai sähköpostitse jasmin.kosonen@synlab.fi. Jasminin saat parhaiten kiinni arkisin klo 8 – 16.

SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkisia ja yksityisiä terveydenhuollon toimijoita sekä yritys- ja yksityisasiakkaita yli 30 paikkakunnalla noin 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa noin 30 maassa ja noin 30 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi