Uutiset

RÖNTGENHOITAJA, AVOIN HAKEMUS

Jos olet röntgenhoitaja, etkä löydä juuri nyt itsellesi sopivaa tehtävää avoimista paikoistamme, voit lähettää avoimen hakemuksesi. Olemme sinuun yhteydessä, kun avoimia paikkoja avautuu.

SYNLAB Suomi työnantajana

Olemme diagnostiikka-alan edelläkävijä. Meillä on osaava ja rento porukka ja mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön ja ansiotasoon. Meillä on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat myös mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja.

Jos haluat liittyä joukkoomme, täytä tarkempia tietoja itsestäsi ja toiveistasi tulevan työsi osalta.

Katso tämä video ja näet millaista on työskennellä SYNLABilla!

SYNLAB Suomi Oy on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi