Uutiset

RÖNTGENHOITAJA, AVOIN HAKEMUS

Haluatko työpaikkaan, joka kasvaa ja kehittyy? Tykkäätkö työskennellä matalassa organisaatiossa, jossa pääset itse vaikuttamaan työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Alan murroksen markkinajohtajana luomme nyt askelmerkkejä tulevaisuuden työpaikalle.

Meillä SYNLAB Suomessa kasvu jatkuu ja uusia röntgenhoitajien, erityisesti magneettiosaajien paikkoja tulee hakuun ympäri Suomen. Jos et löydä juuri nyt itsellesi sopivaa tehtävää avoimista paikoistamme, voit lähettää avoimen hakemuksesi. Olemme sinuun yhteydessä.

Miksi SYNLAB Suomi?

Olemme diagnostiikka-alan edelläkävijä. Meillä on osaava ja rento porukka ja mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön ja ansiotasoon. Palkitsemme koko henkilöstöä onnistumisista ja tarjoamme lounas- ja hyvinvointiedun lisäksi kattavat työterveyspalvelut sekä reilun mahdollisuuden kasvattaa ansiotasoa omalla tekemisellä.

Voisiko meillä siis olla yhteinen tulevaisuus? Jos haluat liittyä joukkoomme, täytä tarkempia tietoja itsestäsi ja toiveistasi tulevan työsi osalta.

Katso tämä lyhytelokuva ja näet millaista on työskennellä SYNLABilla!

Odotamme innolla kuulevamme sinusta!

SYNLAB Suomi Oy on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi