Uutiset

AVOIN HAKEMUS

Meillä SYNLAB Suomessa on nyt useita paikkoja auki ympäri Suomen ja osaajia tarvitaan niin laboratorion, kuvantamisen kuin asiakaspalvelunkin osalta.
jos et löydä juuri itsellesi sopivaa tehtävää avoimista paikoistamme, voit lähettää avoimen hakemuksesi.

Miksi SYNLAB Suomi?

Olemme diagnostiikka-alan edelläkävijä. Meillä on osaava ja rento porukka ja mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön ja ansiotasoon. Palkitsemme koko henkilöstöä onnistumisista ja tarjoamme lounas- ja hyvinvointiedun lisäksi kattavat työterveyspalvelut sekä reilun mahdollisuuden kasvattaa ansiotasoa omalla tekemisellä.

Voisiko meillä siis olla yhteinen tulevaisuus? Jos kiivas kasvuvauhti ei huimaa, varmista paikkasi aidosti erilaisessa terveysalan työpaikassa jättämällä hakemuksesi mahdollisimman pian!

Lähetä avoin hakemus tästä.

SYNLAB Suomi Oy on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi

Virhe