Uutiset

TALOUSHALLINNON KOORDINAATTORI, HELSINKI

Tykkäätkö työskennellä matalassa organisaatiossa, joka kehittyy? Haluatko päästä vaikuttamaan työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Alan murroksen markkinajohtajana luomme nyt askelmerkkejä tulevaisuuden työpaikalle. 

Etsimme nyt Helsingin Kivihakaan (ja etätöihin) taloushallinnon koordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen. Meillä pääset mukaan osaavaan tiimiin tekemään merkittävää työtä yhdessä kivojen työkavereiden kanssa.

TEHTÄVÄSI

Taloushallinnon koordinaattorina tulet olemaan osa taloushallinnon tiimiä, jossa vastaamme SYNLAB Suomen kirjanpidosta ja raportoinnista. 

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa

  • laskutus, laskureklamaatioiden käsittely ja myyntireskontra
  • liiketoiminnan ja asiakkaiden tukena oleminen laskutukseen liittyvissä kysymyksissä ja ongelmissa
  • kirjanpidon ja taloushallinnon mahdolliset muut tehtävät kuten ostolaskujen käsittely

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa tutkintoa, esimerkiksi taloushallintoon suuntautunut tradenomi. Haettavalta henkilöltä toivomme myös 3–5 vuoden kokemusta taloushallinnon tehtävistä ja kokemusta erilaisten taloushallinnon järjestelmien käytöstä. 

Lisäksi odotamme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, numerotarkkuutta ja ongelmanratkaisutaitoja. Arvostamme hyvää yhteistyökykyä ja halua sitoutua työn kehittämiseen. Laskutusjärjestelmiämme tulemme kehittämään seuraavien vuosien aikana, joten toivomme sinulta myös kokemusta järjestelmämuutosprojekteista. Sujuva englannin kielen taito luetaan eduksi.

SYNLAB SUOMI TYÖNANTAJANA

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon. Meillä on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Tästä kerromme mielellämme lisää, kuten myös koko perhettä hyödyttävistä henkilökuntaeduista.

KIINNOSTUITKO?

Odotamme hakemustasi tehtävään viimeistään sunnuntaina 18.12.2022. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. Toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Riikka Unhola, puh. 050 300 9303. Riikan tavoitat parhaiten maanantaina 12.12. kello 14–15.

SYNLAB Suomi on suurin diagnostisten palveluiden yksityinen tarjoaja Suomessa. Se tarjoaa korkealaatuisia laboratorio- ja kuvantamispalveluja sisältäen magneetti-, röntgen-, ultraääni- ja mammografiatutkimukset yli 30 paikkakunnalla, muun muassa Helsingissä, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Rovaniemellä. Asiakkaita ovat terveyspalveluyritykset, julkinen sektori sekä yritys ja vakuutusasiakkaat. Yksityisasiakkaat voivat ostaa laboratorio- ja kuvantamisen palveluita myös ilman lähetettä. SYNLAB Suomessa on noin 300 työntekijää. Yhtiön keskuslaboratorio sijaitsee Helsingissä. SYNLAB Suomi on osa Euroopan suurinta laboratorioketjua SYNLAB Groupia, jolla on toimintoja 36 maassa, noin 30 000 työntekijää ja yli 500 laboratoriota. www.synlab.fi.