Uutiset

SYNLABiin on turvallista tulla

Meille on tärkeää, että asiakkaiden on turvallista käydä toimipisteissämme. Olemme tehostaneet tilojemme siivousta ja tehneet toimenpiteitä varmistaaksemme henkilöstömme ja asiakkaidemme suojaamisen. Henkilökuntamme käyttää maskeja ja asiakas saa myös halutessaan maskin ja käsineet. Pyydämme asiakkaitamme huolehtimaan turvaväleistä ja hyvästä käsihygieniasta asioidessaan meillä.

Aukioloaikojen osalta SYNLABin toimipisteet palvelevat normaalisti. Suosittelemme varmistamaan tarkemmat ajat kotisivuiltamme www.synlab.fi/toimipaikat.

Kokosimme listan yleisimmin kysytyistä kysymyksistä

1. Voiko SYNLABin toimipisteessä ottaa koronaviruksen vasta-ainetestin?

Kyllä. Kaikissa SYNLABin toimipisteissä tehdään koronaviruksen vasta-ainetestejä. Lue lisää tutkimuksesta ja varaa aika täältä.

2. Voiko SYNLABin toimipisteessä ottaa koronaviruksen nenänielu-testin?

Koronavirusnäytteitä ei oteta SYNLABin omissa toimipisteissä. SYNLAB analysoi koronavirusnäytteitä, jotka tulevat mm. Terveystalosta, Pihlajalinnasta ja Aavasta. Lisätietoja: https://www.synlab.fi/synlab-on-ensimmainen-yksityinen-laboratorio-joka-ryhtyy-analysoimaan-koronavirusnaytteita/

3. Voinko tulla tutkimukseen, jos olen yli 70-vuotias?

Yli 70-vuotiaat voivat tulla tutkimuksiin SYNLABiin.

4. Voinko saada tutkimusten vastaukset kotiin postitse?

Asiakas voi pyytää postittamaan tutkimustuloksensa kotiin joko toimipisteessä tai puhelinajanvarauksestamme. Asiakas saa tulokset myös aina verkkopalveluun.

5. Tehdäänkö mammografian seulontatutkimuksia normaalisti?

Kyllä, seulontatutkimukset jatkuvat toistaiseksi normaalisti. Tutkimusaikoja harvennetaan tarvittaessa. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan suoraan asiakkaille.

6. Onko näytteiden tuloksissa viivästyksiä?

Viivästyksiä tulosten toimittamisessa ei ole ilmennyt.

7. Saako saattaja tulla mukaan SYNLABin toimipisteeseen?

Suosittelemme tutkimuksiin saapumista yksin, jotta vältetään tarpeettomia ihmiskontakteja. Poikkeuksena lapset.

8. Voinko tulla SYNLABin toimipisteeseen, jos olen matkustanut lähiaikoina ulkomailla?

Noudatamme viranomaisten linjauksia, emmekä näin ollen hoida riskimaista palaavien asiakkaiden ei-kiireellisiä sairauksia ennen karanteeniajan päättymistä.

Virhe