Uutiset

SAIRAALAKEMISTI, HELSINKI

Tykkäätkö työskennellä matalassa organisaatiossa, joka kasvaa ja kehittyy? Haluatko päästä vaikuttamaan työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Alan murroksen markkinajohtajana luomme nyt askelmerkkejä tulevaisuuden työpaikalle.

Haemme kehittämismyönteistä ja aktiivista sairaalakemistiä vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä toimit vastaavana asiantuntijana kliinisen kemian vastuualueella. Työ alkaa 1.9. tai sopimuksen mukaan.

TEHTÄVÄSI

Sairaalakemistinä toimit laboratorion teknisanalyyttisena vastuuhenkilönä, vastaten menetelmien toiminnasta, laadunvarmistuksesta ja kehittämisestä. Tehtävänäsi on myös osallistua automaatiolaboratorion toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen, asiakasyhteistyöhön ja tuotevalikoiman ylläpitoon ja kehittämiseen. Tehtäviisi voidaan sisällyttää myös Tallinnan automaatiolaboratorion asiantuntijatehtäviä, joiden sisällöstä sovitaan kiinnostuksesi, osaamisesi ja organisaation tarpeiden mukaisesti.

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää Sinulta monipuolista osaamista ja vankkaa kokemusta kliinisen kemian ja hematologian analytiikasta, laadunhallinnasta sekä kiinnostusta asiakaslähtöiseen laboratoriopalveluiden kehittämiseen. Hakijalle on eduksi Abbott-laitteiden (Architect/Alinity) ja automaatiolinjastotyöskentelyn tunteminen.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen sairaalakemistin pätevyys. Terveydenhuollon laboratorioissa saavutetun kokemuksen lisäksi arvostamme moniammatillista työotetta, kokemusta tieteellisestä tutkimustyöstä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

SYNLAB SUOMI TYÖNANTAJANA

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon. Meillä on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Tästä kerromme mielellämme lisää, kuten myös koko perhettä hyödyttävistä henkilökuntaeduista.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi viimeistään perjantaina 30.7. oheisen lomakkeen kautta (muista tallentaa haluamasi liitteet pilvikuvakkeesta ennen lomakkeen lähettämistä). Etenemme haun osalta heti, kun löydämme sopivan ehdokkaan, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian!

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Janika Koskenvuori numerossa 050 400 6770. Janikan tavoitat parhaiten 19.7.-30.7. klo 8-16.

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi

Virhe