Uutiset

SAIRAALAKEMISTI, HELSINKI

Sairaalakemisti, Olisiko aika kehittää itseäsi isoissa laboratorioprojekteissa? 

Meillä SYNLABilla on tarjota ainutlaatuinen tilaisuus päästä mukaan kliinisen kemian kehittämis- ja muutoshankkeisiin, jotka mahdollistavat asiakkaillemme entistäkin laadukkaammat ja nopeammat laboratoriovastaukset. 

MITÄ TARJOAMME SINULLE

Työssäsi pääset suunnittelemaan aivan uutta automaatiolaboratoriota tiloineen ja käyttöönottamaan uusia laitteistoja yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa. Pääset työskentelemään ketterässä ja nopeaan päätöksentekoon kykenevässä organisaatiossa hyödyntäen koko SYNLAB Groupin tiedon ja taidon uusissa kehittämishankkeissa. SYNLAB Group on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. 

Projektien ohessa vastaat myös menetelmien toiminnasta, laadunvarmistuksesta ja kehittämisestä, sekä osallistut asiakasyhteistyöhön ja tuotevalikoiman ylläpitoon ja kehittämiseen. Tehtäviesi tarkemmasta sisällöstä voidaan sopia kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaisesti. 

Palkka: Alkaen 5600 €/kk kokemuksestasi riippuen

Aloitus tehtävässä sopimuksen mukaan. Kerro toiveesi – me toteutamme sen!

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Tehtävä edellyttää Sinulta monipuolista osaamista kliinisen kemian analytiikasta, laadunhallinnasta sekä kiinnostusta asiakaslähtöiseen laboratoriopalveluiden kehittämiseen. 

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen sairaalakemistin pätevyys. Myös lähiaikoina valmistuvat hakijat huomioimme. Terveydenhuollon laboratorioissa saavutetun kokemuksen lisäksi arvostamme moniammatillista työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

SYNLAB SUOMI TYÖNANTAJANA

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Tuotamme laadukkaita diagnostisia palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meillä on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. SYNLABilla on myös erinomaiset mahdollisuudet työn ja vapaa-ajan yhdistämiseen.

ILMOITA KIINNOSTUKSESI

Kiinnostuitko? Mikäli sinulla on sairaalakemistin pätevyys, halutessasi riittää, että täytät yhteystietosi oheisen lomakkeen kautta viimeistään 29.1.23. Otamme sinuun yhteyttä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Anna Muotiala, puh. 040 575 2096.

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 30 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa noin 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi