Uutiset

NÄYTTEENOTTAJA, KOUVOLA

Haluatko työskennellä joustavassa organisaatiossa, jossa pääset itse vaikuttamaan työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Etsimme nyt näytteenottajaa tuntitöihin Kouvolan toimipisteeseen. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä osana mukavaa ja tehokasta ammattilaisten porukkaa.  

Työ on päivätyötä, toimipisteemme on avoinna arkisin päiväsaikaan. Keikkatöitä voit tehdä silloin, kun sinulle sopii – myös toisen työn ohella.  

Tehtävä sisältää monipuolista näytteenottoa, näytteiden esikäsittelyä, näytteiden lähettämistä ja asiakasohjausta. Työ voi sisältää myös toimipisteen muita tehtäviä, kuten asiakkaan sisäänkirjaamista ja laskutusta.  

Katso tämä video ja näet millaista on työskennellä SYNLABilla.

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Olet alan ammattilainen, utelias ja oma-aloitteinen. Kanssasi on kiva tehdä töitä. Toivomme lisäksi, että olet vahva asiakaspalvelun osaaja, jolla on ratkaisukeskeinen ote työhön. Koulutustaustaltasi voit olla bioanalyytikko tai laboratoriohoitaja tai aiempaa monipuolista näytteenottokokemusta omaava terveydenhoitaja, sairaanhoitaja tai lähihoitaja.  

MIKSI SYNLAB SUOMI?

SYNLAB on tärkeän toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Olemme diagnostiikka-alan edelläkävijä. Meillä henkilökunta pääsee palvelemaan asiakkaita asiantuntevassa porukassa täydellä sydämellä.  Meillä saa myös mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhönsä ja ansiotasoonsa. Meillä on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounasetu, hyvinvointietu, kattavat työterveyspalvelut sekä henkilökuntahinnat palveluistamme. Kerromme näistä aiheista mielellämme lisää. 

KIINNOSTUITKO?

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toivomme kuulevamme sinusta pian. Lähetä kuitenkin hakemuksesi viimeistään 3.12.2023 Hakemuksen täyttäminen on näppärää ja onnistuu myös mobiilissa.  

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa tiimivastaava Emmi Valkovirta p. 0504525521. Emmin tavoitat parhaiten arkisin klo 13 – 14.   

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkisia ja yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita yli 30 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa noin 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi