Uutiset

RÖNTGENHOITAJA, KAMPPI, HELSINKI

Tykkäätkö työskennellä matalassa organisaatiossa, joka kasvaa ja kehittyy? Haluatko päästä itse vaikuttamaan työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Alan murroksen markkinajohtajana luomme nyt askelmerkkejä tulevaisuuden työpaikalle.

Röntgenhoitaja, haluatko tehdä tärkeää ja merkityksellistä työtä osaavassa ja kokeneessa tiimissä? Etsimme nyt röntgenhoitajaa Helsinkiin Kampin toimipisteemme rintatutkimustiimiin vakituiseen työsuhteeseen. Kampissa sinua odottaa upea työyhteisö, johon on helppo solahtaa mukaan!

Seulontamammografiatyö on vauhdikasta ja nopeatempoista. Asiakaskohtaamiset ovat lyhyitä, ja työssä pääsetkin tuomaan omaa persoonaa esiin päivittäin. SYNLAB tarjoaa perinteisten rintatutkimusten lisäksi ensimmäisenä Suomessa myös rintojen 3D-ultraäänitutkimuksia. Liity nyt joukkoomme!

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Olet alan ammattilainen, tiedonhaluinen ja motivoitunut oppimaan uutta. Kanssasi on kiva tehdä töitä. Koulutukseltasi olet röntgenhoitaja tai olet loppuvaiheen röntgenhoitajaopiskelija. Aiempi kokemus mammografiatutkimuksista on eduksi. Saat tietysti kattavan perehdytyksen tehtävään. 

Työ on kokopäivätyötä arkisin.

Katso tämä dokumenttielokuva ja näet millaista on työskennellä SYNLABilla.

MIKSI SYNLAB SUOMI?

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Olemme diagnostiikka-alan edelläkävijä. Meillä on osaava ja rento porukka ja mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön ja ansiotasoon. Meillä on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Tästä kerromme mielellämme lisää, kuten myös koko perhettä hyödyttävistä henkilökuntaeduista.

KIINNOSTUITKO?

Hae tehtävään mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.5.23 mennessä. Hakeminen on nopeaa – voit täyttää lomakkeen tiedot myös mobiilissa. Edistämme rekrytointia jo hakuaikana. Hakuaika voi päättyä myös aiemmin sopivan henkilön löydyttyä.

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa tiimivastaava Sarah-Maria de la Rosa Zorita numerossa 050 4068618 (tavoitettavissa ma-pe klo 9–16:30).

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa noin 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi