Uutiset

NÄYTTEENOTTAJA, KAAKON ALUE, KESÄTYÖ

Tykkäätkö työskennellä matalassa organisaatiossa, joka kasvaa ja kehittyy? Haluatko päästä vaikuttamaan työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Alan murroksen markkinajohtajana luomme nyt askelmerkkejä tulevaisuuden työpaikalle.

”Työssä ei ole kiireen tunnun painetta.” Näin kertoo näytteenottajana työskentelevä Kirsi työstään SYNLABilla. Haluaisitko sinä mukaan joukkoomme?

Etsimme nyt reipasta kesätyöntekijää näytteenottajaksi kaakon alueen toimipisteisiin tulevalle kesäkaudelle 2022. Haemme terveydenhuoltoalan ammattilaista, jolla on aiempaa kokemusta näytteenotosta. Meillä pääset osaksi kivaa ja osaavaa tiimiä!

TEHTÄVÄSI

Toimialueesi kuuluu Lappeenrannan, Kotkan ja Kouvolan toimipisteet. Toimipiste ei vaihtele päivittäin, vaan kulloisenkin kesäsijaisuustarpeen mukaan.

Tehtävä sisältää monipuolista näytteenottoa, näytteiden esikäsittelyä, näytteiden lähettämistä ja asiakasohjausta. Kyseessä on päivätyö arkisin. Kesätyön jälkeen sinulla on mahdollista jatkaa tuntityöntekijänä.

Katso alla olevalta videolta, mitä muuta Kirsi kertoo työstään näytteenottajana.

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Olet alan ammattilainen, utelias ja kehityshaluinen. Koulutustaustaltasi voit olla bioanalyytikko/laboratoriohoitaja tai näytteenottotaitoinen terveydenhoitaja, sairaanhoitaja tai lähihoitaja. Toivomme lisäksi, että olet vahva asiakaspalvelun osaaja, jolla on oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen ote työhön. Kanssasi on kiva tehdä töitä. 

Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

SYNLAB SUOMI TYÖNANTAJANA

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon. Meillä on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Tästä kerromme mielellämme lisää, kuten myös koko perhettä hyödyttävistä henkilökuntaeduista.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi viimeistään maanantaina 7.3. Toivomme kuulevamme sinusta pian. 

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa kaakon alueen tiimivastaava Mirva Malmi numerossa 050 4525521. Mirvan tavoitat parhaiten arkisin klo 11.30–12.00. 

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi