Uutiset

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Haluatko työpaikkaan, joka kasvaa ja kehittyy? Tykkäätkö työskennellä matalassa organisaatiossa, jossa pääset itse vaikuttamaan työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Alan murroksen markkinajohtajana luomme nyt askelmerkkejä tulevaisuuden työpaikalle.

Onko sinulla kokemusta asiakassuhteiden hoitamisesta ja uusasiakashankinnasta terveydenhuoltoalalla? Etsitkö uusia haasteita? Tämä paikka voi olla sinua varten. Haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen myyntipäällikköä.

TEHTÄVÄSI

  • asiakassuhteiden aktiivinen hoitaminen sekä tarjousten ja sopimusten laatiminen
  • uusasiakashankinta
  • budjetointi ja ennustaminen sekä myynnin seuranta
  • tarjouskilpailuprosessien vetäminen ja projektivastuu voitettujen kilpailutusten viemisestä tuotantoon
  • pääset myös mukaan kehittämään myynnin prosesseja.

Tehtävä on luonnollisesti SYNLABin myyntitiimissä. Se sisältää paljon yhteistyötä tuotannon (keskuslaboratorio ja toimipisteet) sekä muun organisaation kanssa. 

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Toivomme, että olet toiminut vastaavissa tehtävissä useita vuosia ja sinulla on kokemusta terveydenhuoltoalalta. Olet aikaansaava, oma-aloitteinen ja järjestelmällinen. Nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä. Motivoidut asiakassuhteen hoitamisessa myös pienistä asioista. Olet hyvä tiimipelaaja. 

Etsimme ensisijaisesti henkilöä, joka pystyy työskentelemään Helsingissä, Turussa, Tampereella, Jyväskylässä, Kuopiossa tai Oulussa. Osittainen etätyö on mahdollista. 

KIINNOSTUITKO?

Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lähetä vapaamuotoinen hakemus kuitenkin viimeistään 18.8.2023 sisältäen palkkapyynnön ja CV:n. 

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa kaupallinen johtaja Tarja Niinisalo, jonka tavoitat puhelimitse 15.8. ja 16.8. klo 15–16.30 numerosta 040 540 5912 tai sähköpostitse tarja.niinisalo@synlab.fi

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa noin 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi