Uutiset

BIOANALYYTIKKO / LABORATORIOHOITAJA, KEMIA-IMMUNOLOGIA, HELSINKI

Tykkäätkö työskennellä matalassa organisaatiossa, joka kasvaa ja kehittyy? Haluatko päästä vaikuttamaan työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Alan murroksen markkinajohtajana luomme askelmerkkejä tulevaisuuden työpaikalle.

Etsimme nyt keskuslaboratorioomme Helsinkiin kemia-immunologian osastolle bioanalyytikkoa / laboratoriohoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.23 asti. Meillä pääset osaksi mukavaa ja osaavaa tiimiä.

Tehtävässä suoritat käsin tehtävää erikoisanalytiikkaa ja huolehdit niihin liittyvästä analysoinnista. Aiempi kokemus akkreditoidussa laboratoriossa katsotaan eduksesi. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään. 

Työ on päivätyötä arkisin. Työ ei sisällä näytteenottoa.

Katso tämä dokumenttielokuva ja näet millaista on työskennellä SYNLABilla.

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Olet kehityshaluinen ja todellinen tiimipelaaja, jolla on oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen ote työhön. Kanssasi on kiva tehdä töitä. Koulutustaustasi on bioanalyytikko tai laboratoriohoitaja ja sinulla on Valviran laillistus. Myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat huomioimme haussa. 

SYNLAB SUOMI TYÖNANTAJANA

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon. Meillä on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Tästä kerromme mielellämme lisää, kuten myös koko perhettä hyödyttävistä henkilökuntaeduista.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi viimeistään tiistaina 28.2.23 oheisen lomakkeen kautta. Etenemme haun osalta heti, kun löydämme sopivan ehdokkaan, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian!

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Tanja Luoto numerossa 044 782 9140. Tanjan tavoitat parhaiten arkisin klo 9–15.

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa noin 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi