Uutiset

SYNLABin ja Harjavallan Suurteollisuupuiston yhteistyö

Suurteollisuuspuisto on noin 300 hehtaarin kokoinen tehdasalue Harjavallassa Kokemäenjoen varrella. Suurteollisuuspuiston alueella toimii toistakymmentä yritystä, joissa työskentelee yhteensä yli tuhat henkilöä. Yritykset ovat merkittäviä metallurgian, kemianteollisuuden ja prosessienergian hyötykäytön asiantuntijoita sekä näitä toimintoja tukevien alojen eritysosaajia.

SYNLAB on työterveysaseman laboratoriokumppani

SYNLAB on toiminut Suurteollisuuspuiston työterveysaseman laboratoriokumppanina vuodesta 2008 asti. Pitkäaikainen kumppanuus on tuonut kattavan ymmärryksen molempien toimijoiden tarpeista. Yhteistyö on kehittynyt vuosien varrella ja se kattaa tällä hetkellä keskuslaboratoriopalvelut, mukaan lukien koronavirustutkimukset. Lisäksi sairauskassojen kustantamia magneettitutkimuksia toteutetaan myös SYNLABin toimesta.

”SYNLABin ketterä ja asiakasystävällinen toiminta on ollut tärkeässä roolissa siinä, että pystymme tekemään koronavirustestejä asiakkaillemme tarvittaessa päivittäin. Nopeat testaukset osaltaan varmistavat työyhteisön terveyttä ja turvallisuutta” kertoo Suurteollisuuspuiston johtava työterveyslääkäri Markku Pavela.