Uutiset

SYNLAB Suomen ja Uudenmaan Työterveyden yhteistyö

Uudenmaan Työterveys on vuonna 2017 perustettu maakunnan alueen yrityksille asiakaslähtöisiä, helposti tavoitettavia ja joustavia työterveyshuollon palveluja tuottava yritys. Alueellisten työterveyspalvelujen ja työperäisten sairaanhoitopalvelujen tarjonnalla on vaikutusta yritysten sijoittumispäätöksissä ja työterveyshuolto tukee osaltaan kuntien elinvoimaa. Toimiva työterveysyhteistyö ja työkyvyn ylläpito edistää työympäristön turvallisuutta, työyhteisöjen toimivuutta, parantaa tuottavuutta sekä vähentää sairauslomia ja ennenaikaisia eläköitymisiä.

Uudenmaan Työterveyden perustajien, Nurmijärven ja Tuusulan kuntien lisäksi mukaan ovat liittyneet Mäntsälän kunta vuonna 2018 ja vuoden 2020 alusta Lohjan kaupunki, Vihdin kunta, Karkkilan kaupunki sekä Perusturvakuntayhtymä Karviainen.

SYNLABin ja Uudenmaan Työterveyden yhteistyö käynnistyi 2018

Yhteistyö SYNLABin kanssa alkoi vuonna 2018. SYNLAB Suomi tuottaa Uudenmaan Työterveyden asiakkaille sekä laboratorio- että kuvantamispalveluja, kaikissa toimipisteissään ympäri Suomen. Yhteistyö on toiminut hyvin ja palveluja on kehitetty yhdessä, sitä mukaa kun uusia tarpeita on ilmennyt. 

SYNLAB Suomen palveluja on pyritty tuomaan Uudenmaan Työterveyden toimipisteiden välittömään läheisyyteen ja SYNLAB Suomi toimiikin Nurmijärvellä, Järvenpäässä sekä Tuusulassa Uudenmaan Työterveyden kanssa samoissa tiloissa. Yhteistyömalli on ainutlaatuinen ja mutkaton tapa tehostaa ja parantaa sekä SYNLAB Suomen, että Uudenmaan Työterveyden palvelua. 

”Yhteistyö SYNLABin kanssa on mahdollistanut asiakkaillemme nopeat ja joustavat kuvantamis- ja laboratoriopalvelut. SYNLABin kanssa on miellyttävä tehdä yhteistyötä”, toteaa Uudenmaan Työterveyden toimitusjohtaja Samuli Salanterä.