Uutiset

Asiakastarina: Pirte

SYNLAB Suomi ja Pirte ovat tehneet yhteistyötä keväästä 2018 lähtien. Yhteistyö on sujunut molemmin puolin sujuvasti, ja se on tarjonnut pohjan hyvälle ja tehokkaalle hoitoketjulle. SYNLAB tarjoaa Pirten tiloissa ultraääni- ja natiiviröntgentutkimuksia.

Pirte on Pirkanmaalla toimiva Tampereen kaupungin ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän omistama työterveys-, lääkärikeskus- ja hyvinvointipalveluita tuottava yritys, jonka asiakkaita ovat suuret julkisen puolen toimijat, yksityiset yritykset ja yksityishenkilöt. Yrityksen liikevaihto on yli 20 miljoonaa euroa ja sillä on noin 250 työntekijää. Yhtiöllä on kahdeksan toimipistettä. Pirte on myös Yhteiskunnallinen yritys.

SYNLAB tarjoaa Pirten toiminnalle tärkeitä palveluita

SYNLABin ja Pirten yhteistyö alkoi keväällä 2018, jolloin Pirte tarvitsi uusiin tiloihin muuttaessaan natiiviröntgen- ja ultraäänitutkimuksia tarjoavan kumppanin. Pirten talouspäällikkö ja johtoryhmän jäsen Tommi Grönholm on ollut mukana yhteistyössä alusta alkaen.

”SYNLAB tarjoaa Pirten toiminnan kannalta tärkeitä ultraääni- ja natiiviröntgentutkimuksia. Pirten asiakkaan on näin mahdollista saada kokonaisvaltaisempaa palvelua jopa yhdellä käynnillä”, Grönholm kertoo.

Vaikka kuvantamispalveluiden tarjoaminen Pirten toimitiloissa aloitettiin nopealla aikataululla, se onnistui hyvin ja ultraääni- ja natiiviröntgen saatiin käyttöön aikataulun mukaisesti.

”Toiminta on pyörinyt sopimuksen mukaisesti ilman häiriöitä ja yhteistyö on syventynyt”, Grönholm kertoo.

Yhteistyö on syventynyt ja kehittynyt

Natiiviröntgen- ja ultraäänitutkimusten lisäksi SYNLAB on tarjonnut Pirtelle tukea tietojärjestelmäintegraatioissa ja säteilyturvallisuuskoulutusta Pirten lääkäreille. Tarpeen vaatiessa SYNLAB on tarjonnut myös konsultaatiota kuvantamislaitehankinnoissa. ”Olemme olleet tyytyväisi SYNLABiin myös asiantuntijakumppanina”, vahvistaa Grönholm.

Kysyttäessä miksi SYNLAB on ollut hyvä kumppani juuri Pirtelle, Grönholm vastaa: ”Erinomaisena asiana pidän sitä, että akuuttiluonteisissa tilanteissa kuvantamistutkimukset ja lausunnot saadaan nopeasti ja samalla käynnillä.”