Uutiset

SYNLAB tuo edulliset laboratoriotutkimukset Lappeenrantaan

SYNLAB tarjoaa jatkossa myös laboratoriopalveluita magneettikuvantamista Lappeenrannassa tarjoavan toimipaikan yhteydessä osoitteessa Toikankatu 6-8. Hyvillä kulkuyhteyksillä torin laidalla sijaitseva SYNLAB Lappeenranta aloittaa laboratoriopalveluiden tarjoamisen perjantaina 9.11. 

 – Haluamme tuoda korkealaatuisia diagnostiikkapalveluita suomalaisten saataville, ja laajennamme palveluverkostoamme jatkuvasti niille alueille, missä palveluillamme on kysyntää. Uskon hintatasomme houkuttelevan lappeenrantalaisia meille myös laboratoriotutkimuksiin, kertoo kaupallinen johtaja Ville Salmi SYNLABista.

SYNLAB Lappeenrannan laboratoriopalvelut ovat saatavilla maanantaisin, torstaisin ja perjantaisin. Piste palvelee kaikkia lappeenrantalaisia, ja laboratoriotutkimuksiin voi tulla lääkärin lähetteellä tai ilman. Laajassa valikoimassa on laboratoriotestejä yksittäisistä testeistä valmiiksi mietittyihin paketteihin liittyen mm. allergiaan, urheilijan terveyteen, yleisimpiin terveysriskeihin ja vuositarkastuksiin. Tarjoamme laboratoriotutkimuksia markkinoiden parhaalla hinnalla.

SYNLAB on Euroopan suurin lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja, ja sillä on Euroopan laajin laboratoriotutkimusvalikoima. Suomessa SYNLABilla on toimipaikkoja noin 40 paikkakunnalla, ja yritys on suurin magneettitutkimusten tuottaja maassamme. Asiakkaina ovat julkinen sektori sekä yritys-, vakuutus- ja yksityisasiakkaat.

Laboratorio ottaa vastaan ensimmäiset asiakkaat perjantaina 9.11. Ajanvaraus tutkimuksiin tapahtuu SYNLABin asiakaspalvelusta puh. 010 326 3260, verkkoajanvarauksella tai paikan päältä.

 
LISÄTIETOJA
Ville Salmi, kaupallinen johtaja, SYNLAB Suomi
Puh. 050 560 8675, 
ville.salmi@synlab.fi