Uutiset

SYNLAB tuo edulliset laboratoriotutkimukset Joensuuhun

SYNLAB avaa laboratorion Joensuun Uuden Apteekin Terveyspisteen yhteyteen. Laboratorio aloittaa toiminnan torstaina 7.11. osoitteessa Siltakatu 10.  

– Joensuu on kiinnostava ja vireä maakuntakeskus, joten uskomme, että palveluillemme on täällä kysyntää. Kuluttajaystävällinen hintatasomme ja palveluiden helppo saatavuus apteekin palveluiden yhteydessä on varmasti toimiva ratkaisu monelle asiakkaalle, kertoo liiketoimintajohtaja Harri Sormunen SYNLAB:sta. Meillä voi poiketa, vaikka ei olisi käynyt lääkärillä, koska suurin osa laboratoriotutkimuksista on saatavana myös ilman lähetettä.

Laboratorio on avoinna arkipäivisin. Laboratorio palvelee kaikkia alueen asukkaita ja tutkimuksiin voi tulla lääkärin lähetteellä tai ilman. Laajassa valikoimassa on laboratoriotutkimuksia yksittäisistä testeistä valmiiksi mietittyihin paketteihin liittyen mm. yleisimpiin terveysriskeihin, urheilijan terveyteen ja vuositarkastuksiin. Laboratoriotutkimukset saa SYNLABista parhaimmillaan jopa 90 % yleistä hintatasoa edullisemmin.

– Meillä SYNLAB:ssa on matala hallinto ja keskitymme tekemään vain lääketieteellistä diagnostiikkaa eli kuvantamis- ja laboratoriotutkimuksia. Teemme yhteistyötä julkisen sektorin kuntien ja sairaaloiden kanssa sekä lääkärikeskusten ja yksittäisten lääkäreiden kanssa, joten tutkimusmäärät ovat suuret. Näin pystymme tarjoamaan palveluita myös kuluttajille edullisesti. Hintamme ovatkin keskimäärin 30-50 % edullisempia kuin yksityisillä toimijoilla yleisesti, ja joissain tutkimuksissa jopa 90 % edullisemmat, Sormunen selvittää.

Nyt avattava laboratorio ottaa ensimmäiset asiakkaat vastaan torstaina 7.11. Ajanvaraus tutkimuksiin tapahtuu SYNLABin asiakaspalvelusta puh. 010 326 3260, verkkoajanvarauksesta www.synlab.fi tai paikan päältä.

SYNLAB on Euroopan suurin lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja, ja sillä on Euroopan laajin laboratoriotutkimusvalikoima. Suomessa SYNLAB:lla on toimipaikat yli 30 paikkakunnalla, ja yritys on yksi suurimmista yksityisistä magneettitutkimusten tuottajista maassamme. Yhtiön asiakkaina ovat yksityisasiakkaiden lisäksi yksityiset terveydenhuollon toimijat, julkinen sektori sekä yritykset ja vakuutusyhtiöt. SYNLAB Suomen keskuslaboratoriot on akkreditoitu kansainvälisen ISO-standardin mukaan.

LISÄTIETOJA

Harri Sormunen, liiketoimintajohtaja, SYNLAB Suomi

Puh. 050 530 0833, harri.sormunen@synlab.fi

Laura Saarinen, markkinointi- ja viestintäpäällikkö

puh. 040 758 8977, laura.saarinen@synlab.fi

SYNLAB Group on johtava lääketieteellisen diagnostiikan tarjoaja Euroopassa. SYNLAB Group tarjoaa palveluita potilaille, lääkäreille, lääkäriasemille, terveyskeskuksille, sairaaloille ja lääketeollisuudelle. Yli 40 maassa toimivalla yhtiöllä on noin 20 000 työntekijää ja se tekee yli 530 miljoonaa laboratorioanalyysia vuodessa. Yhtiön pääkonttori on Saksassa ja sen liikevaihto on n. 1,9 miljardia euroa.  www.synlab.com

SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen lääketieteellisten diagnostiikkapalveluiden tuottaja. Se tarjoaa korkealaatuisia laboratorio- ja kuvantamispalveluja sisältäen magneetti-, röntgen-, ultraääni- ja mammografiatutkimukset yli 30 paikkakunnalla yksityisille- ja julkisille terveydenhuollon toimijoille, yrityksille ja vakuutusyhtiöille sekä yksityisasiakkaille. Yhtiöllä on yli 300 työntekijää. Suomen keskuslaboratorio sijaitsee Helsingissä. www.synlab.fi.