Uutiset

SYNLAB toi edulliset laboratoriotutkimukset Järvenpäähän

SYNLAB avasi laboratorion Keski-Uudenmaan Työterveyden yhteyteen keskiviikkona 19.8. osoitteessa Sibeliuksenkatu 14.   

– Järvenpää on kiinnostava ja vireä kaupunki, joten uskomme, että palveluillemme on täällä kysyntää. Kuluttajaystävällinen hintatasomme ja palveluiden helppo saatavuus on varmasti toimiva ratkaisu monelle asiakkaalle, kertoo aluepäällikkö Tuija Kainila SYNLABista. Meillä voi poiketa, vaikka ei olisi käynyt lääkärillä, koska lähes kaikki laboratoriotutkimukset on saatavana myös ilman lähetettä.

Laboratorio on avoinna alkuun kolmena arkipäivänä viikossa. Myöhemmin syksyllä toimipisteeseen aukeaa myös röntgen. Laboratorio palvelee kaikkia alueen asukkaita ja tutkimuksiin voi tulla lääkärin lähetteellä tai ilman, jolloin henkilökuntamme avustaa tarvittaessa tutkimusten valinnassa. Laajassa valikoimassa on laboratoriotutkimuksia yksittäisistä testeistä valmiiksi mietittyihin paketteihin liittyen mm. yleisimpiin terveysriskeihin, urheilijan terveyteen ja vuositarkastuksiin.

– Meillä SYNLAB:ssa on matala hallinto ja keskitymme tekemään vain lääketieteellistä diagnostiikkaa eli kuvantamis- ja laboratoriotutkimuksia. Teemme yhteistyötä julkisen sektorin kuntien ja sairaaloiden kanssa sekä lääkärikeskusten ja yksittäisten lääkäreiden kanssa, joten tutkimusmäärät ovat suuret. Näin pystymme tarjoamaan palveluita myös kuluttajille edullisesti. Hintamme ovatkin keskimäärin 50-60 % edullisempia kuin yksityisillä toimijoilla yleisesti, ja joissain tutkimuksissa jopa 90 % edullisemmat, Kainila selvittää.

Nyt avattava laboratorio otti ensimmäiset asiakkaat vastaan 19.8. Ajanvaraus tutkimuksiin tapahtuu verkkoajanvarauksesta www.synlab.fi, SYNLABin asiakaspalvelusta puh. 010 326 3260 tai paikan päältä.

SYNLAB Suomi on suurin diagnostisten palveluiden yksityinen tarjoaja Suomessa. Se tarjoaa korkealaatuisia laboratorio- ja kuvantamispalveluja sisältäen magneetti-, röntgen-, ultraääni- ja mammografiatutkimukset noin 35 paikkakunnalla, muun muassa Helsingissä, Turussa, Tampereella, Oulussa ja Rovaniemellä. Asiakkaita ovat terveyspalveluyritykset, julkinen sektori sekä yritys ja vakuutusasiakkaat. Yksityisasiakkaat voivat ostaa laboratoriopalveluita myös ilman lähetettä. SYNLAB Suomessa on yli 300 työntekijää. Yhtiön keskuslaboratorio sijaitsee Helsingissä, Kivihaassa. SYNLAB Suomi on osa Euroopan suurinta laboratorioketjua SYNLAB Groupia, jolla on toimintoja 40 maassa, noin 20 000 työntekijää ja yli 500 laboratoriota. www.synlab.fi.

LISÄTIETOJA

Saana Mannerhovi, markkinointipäällikkö
puh. 040 651 4996, saana.mannerhovi@synlab.fi