Uutiset

SYNLAB Suomi aloittaa koronatestaukset (SARS-CoV-2) työterveysasiakkaille Tikkurilassa

SYNLAB käynnistää tällä viikolla Vantaalla Tikkurilan toimipisteessä koronaviruksen (SARS-CoV-2) PCR-testauksen Täsmä Työterveyden, Uudenmaan Työterveyden ja Keski-Uudenmaan Työterveyden asiakkaille.

Työterveyshuollon toimijat ovat koronatestien lähettäviä tahoja, ja näytteenotto sekä analysointi tapahtuu SYNLABissa. Työterveyden asiakkailla tulee olla lääkärin sähköinen lähete testiin, jonka jälkeen he voivat varata ajan erillisestä ajanvarauksesta puhelimitse. Asiakkaat saavat ajanvarauksen yhteydessä tarkemmat ohjeet, miten toimipisteessä tulee toimia ja miten näytteenotto tapahtuu.

SYNLABin toimipisteessä on tehty huolellisia valmisteluja näytteenottoa varten jo usean viikon ajan. Hygienian ja siivouksen osalta tullaan noudattamaan THL:n suosituksia ja asiakkaiden välissä tullaan tekemään välisiivous. Turhaa oleilua toimipisteen läheisyydessä ja tiloissa tulee välttää.

Koronavirustestit tullaan analysoimaan SYNLABin keskuslaboratoriossa Tallinnassa. Asiakkaat saavat testitulokset 2 vuorokauden päästä siitä, kun näyte on saapunut laboratorioon.

SYNLAB Tikkurila pysyy toistaiseksi suljettuna muille, kuin edellä mainituille työterveysasiakkaille.