Uutiset

SYNLAB Suomen tietosuojainformointia on päivitetty 17.1.2022

Arvoisa SYNLAB Suomi Oy:n palveluita käyttävä asiakas,

SYNLAB Suomen tietosuojainformointia on päivitetty 17.1.2022.

Olemme päivittäneet SYNLABin henkilötietojen käsittelystä kertovan synlab.fi/tietosuojaseloste -verkkosivun 17.1.2022. SYNLABin henkilörekistereissä käsitellään henkilötietoja SYNLABIN palveluja käyttävistä kuluttaja-asiakkaista, verkkosivuilla vierailijoista, uutiskirjeen tilaajista, yritysasiakkaan tai potentiaalisen yritysasiakkaan ja kumppaneiden yhteyshenkilöistä, SYNLABiin töihin hakeutuvista henkilöistä sekä työntekijöistä.

Pyydämme tutustumaan uuteen tietosuojainformointiin osoitteessa www.synlab.fi/tietosuojaseloste.

Päivityksessä on täydennetty ja selvennetty käsiteltäviä henkilötietoja, käyttötarkoituksiin liittyviä oikeutusperusteita ja tietojen käsittelytapojen kuvaamista.

Kun käytät yksityisiä terveydenhuollon palveluita, henkilötietojen käsittelyä kuvataan tarkemmin samalta sivulta löytyvässä SYNLAB potilasrekisterin tietosuojakäytännössä. Käytäntöä on päivitetty viimeksi 27.10.2021.

Lisätietoa henkilötietojesi käsittelystä saat myös palvelukohtaisista tietosuojaselosteista. Palvelukohtaisia tietosuojaselosteista tarkastetaan parhaillaan ja tarvittavat muutokset tullaan päivittämään.

Henkilötietojen käsittelyyn liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä SYNLAB Suomen tietosuojavastaavaan: tietosuojavastaava@synlab.fi

Tiedustelut

Tietosuojavastaava
puh. 050 536 0414
tietosuojavastaava@synlab.fi