Uutiset

SYNLAB avasi uuden toimipisteen Seinäjoelle

Laboratorio- ja kuvantamispalveluita tarjoava SYNLAB Suomi on avannut uuden, kaikille avoimen laboratoriotoimipisteen Seinäjoelle Hoitopalvelukeskus Sinfoniaan. 

SYNLABin Seinäjoen toimipisteessä pääsee laboratoriotutkimuksiin lääkärin lähetteellä tai ilman lähetettä. Laboratoriotutkimukset antavat hyödyllistä tietoa elimistön terveydestä ja kannustavat hyvinvoinnin seurantaan ja ylläpitoon. 

”Tarjoamme laajan valikoiman sekä ammattilaisten suunnittelemia laboratoriopaketteja, että yksittäisiä tutkimuksia kilpailukykyiseen hintaan. Laboratoriotutkimukset tarjoavat joko yleiskatsauksen elimistön terveystilaan tai selvittävät yksittäistä aihepiiriä tarkasti.”, kertoo SYNLABin palvelukehitysjohtaja Ville Remes.

SYNLABiin ajan saa nopeasti ja tulokset tulevat myös ripeästi – usein jo seuraavana päivänä. Tulokset tallentuvat  SYNLABin verkkopalveluun.  

Toivotamme Seinäjoen ja lähikuntien asukkaat lämpimästi tervetulleiksi ja ottamaan selvää, mitä heille kuuluu terveyden suhteen!

Suomalaiset suhtautuvat lähetteettömiin tutkimuksiin myönteisesti 

 Suomalaisten suhtautumista omaan terveyteen ja laboratoriotutkimuksiin selvitettiin SYNLABin Kantar TNS:n kanssa toteuttamassa kyselytutkimuksessa, jossa oli mukana yli 1000 vastaajaa. 

Suomalaiset kokevat, että lähetteettömät laboratoriotutkimukset ovat hyödyllinen osa terveydestä huolehtimista. Selkeä enemmistö (81 %) suomalaisista pitää hyvänä tai jokseenkin hyvänä sitä, että laboratoriotutkimuksiin voi päästä ilman lähetettä.  

”Tutkimuksen mukaan enemmistö suomalaisista pitää lähetteettömiä laboratoriotutkimuksia hyvänä. Suomalaiset haluavat lisää valtaa omaan terveyteensä. Tieto antaa mahdollisuuden hakeutua jatkohoitooon, sysäyksen elämäntapamuutoksiin ja mielenrauhaa, jos kaikki on hyvin”, Remes toteaa.

Lisätiedot:

Ville Remes, palvelukehityspäällikkö, SYNLAB Suomi
ville.remes@synlab.fi
040 641 8111

Niina Pääkkö
niina.paakko@synlab.fi
puh. 044 019 0883

SYNLAB Suomi on suurin diagnostisten palveluiden yksityinen toimija Suomessa. Se tarjoaa korkealaatuisia laboratorio- ja kuvantamispalveluja yli 30 paikkakunnalla. SYNLAB Suomessa on yli 300 työntekijää. Yhtiön keskuslaboratorio sijaitsee Helsingissä. SYNLAB Suomi on osa Euroopan suurinta laboratorioketjua SYNLAB Groupia, jolla on toimintoja 40 maassa, noin 20 000 työntekijää ja yli 500 laboratoriota. www.synlab.fi.