Uutiset

SYNLAB avasi Laitilassa

SYNLAB on avannut Laitilaan uuden kuvantamis- ja laboratorioyksikön. SYNLAB Laitila tarjoaa röntgen-, ultraääni- ja laboratoriopalveluja yhteistyökumppaneiden asiakkaille ja henkilöstölle sekä yksityisasiakkaille.

SYNLAB Laitila sijaitsee Laitilan Terveyskodin alakerrassa osoitteessa Sairaalantie 8.

– Aloite röntgenin perustamisesta tuli Laitilan Työterveyden vastaavalta työterveyshuollon lääkäriltä Kirsi Veistiseltä. Lähdimme kartoittamaan mahdollisuuksia perustaa yksikkö Laitilaan ja saimmekin lähialueen terveydenhuollon palveluntarjoajilta ja Laitilan kaupungilta vihreää valoa hankkeellemme, kertoo taustoista liiketoimintajohtaja Tommi Lousti SYNLABista.

SYNLAB Laitilan röntgen on avoinna maanantaista perjantaihin. Laboratorio palvelee alkuvaiheessa kahtena päivänä viikossa, mutta toiminnan kasvaessa myös aukiolot laajenevat. Yksikkö työllistää aluksi 1-2 henkilöä. Tiloihin on esteetön sisäänkäynti Terveyskodin pääsisäänkäynnistä sekä kerrosta alempaa kuntoutustoimintojen ovista sisäpihan puolelta.

SYNLAB on Euroopan suurin lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja, ja sillä on Euroopan laajin laboratoriotutkimusvalikoima. Suomessa SYNLABilla on toimipaikat noin 40 paikkakunnalla, ja yritys on yksi suurimmista magneettitutkimusten tuottajista. Asiakkaina ovat julkinen sektori sekä yritys-, vakuutus ja yksityisasiakkaat. Laitilaa lähimmät yksiköt sijatsevat Raumalla ja Turussa, jossa ovat tarjolla ovat myös magneetti- ja mammogrfiatutkimukset.

– SYNLAB haluaa tuoda diagnostiikan ja kuvantamisen palvelut kaikkien saataville – laadukkaasti ja parhaaseen hintaan. Siksi tarjoamme esimerkiksi laboratoriotutkimukset jopa 90 % muita edullisemmin, kertoo Lousti.

SYNLAB Laitilaan ovat tervetulleita yhteistyökumppaneiden asiakkaiden lisäksi myös yksityisasiakkaat. Röntgentutkimuksiin tarvitaan aina lääkärin lähete, mutta ultraääni ja laboratoriotutkimuksiin sitä ei vaadita. Ajan tutkimuksiin voi varata verkkoajanvarauksesta tai asiakaspalvelusta puh. 010 326 3260.