Uutiset

SYNLAB antaa henkilöstölleen mittavan joulubonuksen kiitokseksi ahkeruudesta vuonna 2021

Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluiden tarjoaja SYNLAB antaa tänä vuonna koko vakituiselle henkilöstölleen tuntuvan 2000 euron joulubonuksen. Joulubonus on osa SYNLABin -SATO-kannustinmallia, jossa henkilöstöä palkitaan sekä henkilökohtaisesti, osastokohtaisesti että koko yrityksen osalta. SATO-kannustimet määräytyvät henkilökohtaisten tavoitteiden ja yrityksen tilikauden tuloksen perusteella.

”Meidän oli tänä vuonna mahdollista ottaa etukenoa yrityskohtaisen SATO-kannustimen kanssa ja voimme ilahduttaa työntekijöitämme jo ennen joulua. Me SYNLABissa koemme, että henkilöstön palkitseminen on tärkeä tapa osoittaa käytännössä millainen SYNLAB haluaa olla työnantajana. Haluamme kannustaa sekä henkilökohtaisesti että osastoittain tekemään hyvää työtä ja tulosta. Toisaalta haluamme koko yrityksen tasolla kiittää siitä, että ihmisemme ovat vuoden aikana tehneet paljon töitä ja olemme päässeet hyviin tuloksiin”, toteaa SYNLABin henkilöstöjohtaja Oona Silén.

SYNLABin SATO-mallin takana on tahtotila siitä, että kukin saa ahkerammalla työllään oikeutetusti enemmän. Henkilökohtaisesta työstä voi saada palkkiota kuukausittain, osastokohtaisesta kvartaaleittain ja yrityksen tasolla palkkio maksetaan kerran vuodessa.

”Haluamme, että henkilöstömme tuntee kukkarossaan sen, kun menee hyvin ja on tehty paljon erinomaista työtä. Elokuun loppuun mennessä SYNLAB oli maksanut henkilöstölleen jo lähes 100 000 euroa SATO-palkkioita. Olen aidosti iloinen ja ylpeä henkilöstöstämme”, Silén kiittää.

Joulubonusta maksetaan kaikille 30.10.2021 mennessä aloittaneille vakituisessa työsuhteessa oleville sekä yli 50 % täydestä työajasta tekeville tuntityöntekijöille ja lisäksi vanhempainvapaalla oleville. Kesken vuoden aloittaneet, osa-aikaisesti työskennelleet ja pitkillä poissaolojaksoilla olleet saavat joulubonuksen suhteessa työaikaansa.

Lisätiedot:
Oona Silén, henkilöstöjohtaja, SYNLAB Suomi
oona.silen@synlab.fi
p. 040 342 4233

SYNLAB Suomi on suurin diagnostisten palveluiden yksityinen toimija Suomessa. SYNLAB tarjoaa korkealaatuisia laboratorio- ja kuvantamispalveluja yli 30 paikkakunnalla. Asiakkaita ovat yksityishenkilöiden lisäksi terveyspalveluyritykset, julkinen sektori sekä yritys- ja vakuutusasiakkaat. SYNLAB Suomessa on yli 300 työntekijää. SYNLAB Suomi on osa Euroopan suurinta laboratorioketjua SYNLAB Groupia, jolla on toimintoja 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. www.synlab.fi.