Uutiset

Lähetteettömästi laboratorioon nyt myös Mikkelissä – SYNLAB avasi uuden toimipisteen

Laboratoriopalveluita tarjoava SYNLAB on avannut uuden, kaikille avoimen toimipisteen Mikkeliin.  SYNLABin Mikkelin toimipisteessä pääsee laboratoriotutkimuksiin nopeasti, myös ilman lähetettä. Toimipiste sijaitsee XAMK:n kampuksella, YTHS:n kanssa samoissa tiloissa.

Laboratoriotutkimukset antavat hyödyllistä tietoa elimistön terveydestä ja kannustavat hyvinvoinnin seurantaan ja ylläpitoon.

”Tarjoamme laajan valikoiman sekä valmiiksi räätälöityjä laboratoriopaketteja, että yksittäisiä tutkimuksia kilpailukykyiseen hintaan. Suosittuja ovat esimerkiksi eri laajuiset terveystarkastuspaketit, jotka sisältävät mm. kolesterolin, D-vitamiinin ja ferritiinin mittaukset”, kertoo SYNLABin aluejohtaja Sarianna Markkula.

Laboratoriotutkimusten tulokset tulevat ripeästi – usein jo seuraavana päivänä. Verkkopalveluun tallentuva tulosraportti kertoo selkeästi, onko tutkittu arvo viitearvojen puitteissa vai sen ulkopuolella. Tulosten pohjalta on mahdollista tehdä oikeansuuntaisia ratkaisuja elintapojen suhteen.

SYNLABin Mikkelin toimipiste palvelee osoitteessa Tarkk’ampujankuja 6, rakennus F.

Lisätiedot:
Sarianna Markkula, aluejohtaja
sarianna.markkula@synlab.fi
p. 0407506628

SYNLAB Suomi on suurin diagnostisten palveluiden yksityinen toimija Suomessa. SYNLAB tarjoaa korkealaatuisia laboratorio- ja kuvantamispalveluja yli 30 paikkakunnalla. SYNLAB Suomessa on yli 300 työntekijää. Yhtiön keskuslaboratorio sijaitsee Helsingissä. SYNLAB Suomi on osa Euroopan suurinta laboratorioketjua SYNLAB Groupia, jolla on toimintoja 40 maassa, noin 20 000 työntekijää ja yli 500 laboratoriota. www.synlab.fi.