KORONAVIRUKSEN VASTA-AINETESTI

SYNLAB tarjoaa luotettavaa koronaviruksen vasta-ainetestiä parhaaseen hintaan yksityisasiakkaille ja organisaatioille.

Vasta-aineiden muodostuminen ja mittaaminen

Virukselle altistuneiden puolustusjärjestelmän aktivoitumista koronavirusta vastaan voidaan arvioida mittaamalla verinäytteestä vasta-aineita. Vasta-aineet ovat elimistön immuunipuolustusjärjestelmän solujen tuottamia valkuaisaineita, joiden tehtävänä on osallistua elimistön suojautumiseen elimistölle ulkopuolisia vieraita rakenteita vastaan. Vasta-aineet tavallisimpia viruksia vastaan ovat usein pitkäikäisiä ja niitä voidaan mitata verenkierrosta jopa kymmeniä vuosia.

SARS-CoV-2 vasta-aineiden elinikää ihmisissä emme vielä tiedä. Tämänhetkisen tutkimustiedon valossa aikaisemmin sairastettu Covid-19 infektio aikaansaa vasta-ainemuodostuksen virusta vastaan. Emme kuitenkaan tiedä tällä hetkellä suojaako aikaisemmin sairastettu Covid-19 infektio uudelta infektiolta.

Vasta-ainetesti

Testi otetaan normaalina verinäytteenä kyynärvarresta eikä se vaadi erityisvalmisteluita. Testiin voi tulla, kun epäilee sairastaneensa koronaviruksen, oireiden alkamisesta on kulunut vähintään kolme viikkoa ja on täysin oireeton.

Luotettavuus

Vasta-ainetestin herkkyys on 100 % ja tarkkuus 99,9 %. Tarkkuusarvio perustuu tutkimukseen, jonka aineistossa oli 1020 tervettä eli koronanegatiivista potilasta. Vain yhdestä näytteestä tuli väärä positiivinen tulos. Tutkimus julkaistiin Journal of Clinical Microbiology -lehdessä toukokuussa.

Henkilöasiakas

Lue lisää ja varaa aika täältä.

Kysy tarjous organisaatiollesi

Haluatko tarjouksen vasta-ainetestauksesta esimerkiksi ryhmälle, liikuntaseuralle tai organisaatiollesi?

Ota yhteyttä

Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja.


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.