KORONAVIRUKSEN VASTA-AINETESTI

SYNLAB tarjoaa luotettavaa koronaviruksen vasta-ainetestiä parhaaseen hintaan yksityisasiakkaille ja organisaatioille.

Vasta-aineiden muodostuminen ja mittaaminen

Virukselle altistuneiden puolustusjärjestelmän aktivoitumista koronavirusta vastaan voidaan arvioida mittaamalla verinäytteestä vasta-aineita. Vasta-aineet ovat elimistön immuunipuolustusjärjestelmän solujen tuottamia valkuaisaineita, joiden tehtävänä on osallistua elimistön suojautumiseen elimistölle ulkopuolisia vieraita rakenteita vastaan. Vasta-aineet tavallisimpia viruksia vastaan ovat usein pitkäikäisiä ja niitä voidaan mitata verenkierrosta jopa kymmeniä vuosia.

SARS-CoV-2 vasta-aineiden elinikää ihmisissä emme vielä tiedä. Tämänhetkisen tutkimustiedon valossa aikaisemmin sairastettu Covid-19 infektio aikaansaa vasta-ainemuodostuksen virusta vastaan. Emme kuitenkaan tiedä tällä hetkellä suojaako aikaisemmin sairastettu Covid-19 infektio uudelta infektiolta.

Vasta-ainetesti

Testi otetaan normaalina verinäytteenä kyynärvarresta eikä se vaadi erityisvalmisteluita. Testiin voi tulla, kun epäilee sairastaneensa koronaviruksen, oireiden alkamisesta on kulunut vähintään kolme viikkoa ja on täysin oireeton. Tutkimukseen tarvitaan tällä hetkellä terveydenhuollon ammattilaisen lähete. Lähetteen voi saada myös toimipisteistämme terveydenhuollon ammattilaiselta.

Luotettavuus

Vasta-ainetestin herkkyys on 100 % ja tarkkuus 99,9 %. Tarkkuusarvio perustuu tutkimukseen, jonka aineistossa oli 1020 tervettä eli koronanegatiivista potilasta. Vain yhdestä näytteestä tuli väärä positiivinen tulos. Tutkimus julkaistiin Journal of Clinical Microbiology -lehdessä toukokuussa.

Henkilöasiakas

Lue lisää ja varaa aika täältä.

Kysy tarjous organisaatiollesi

Haluatko tarjouksen vasta-ainetestauksesta esimerkiksi ryhmälle, liikuntaseuralle tai organisaatiollesi?

Ota yhteyttä

Myyntitiimimme auttaa sinua mielellään!

Ville Penttinen
MYYNTI JA ASIAKKUUDET,
ETELÄ-SUOMI
040 342 4434

Tommi Lousti
MYYNTI JA ASIAKKUUDET,
LÄNSI- JA ETELÄ-SUOMI
0400 998 466

Minna Kestilä
MYYNTI JA ASIAKKUUDET,
POHJOIS-SUOMI
050 599 5378

Maarit Orava
MYYNTIJOHTAJA
050 301 4234


Pyydä tarjous tai kysy lisätietoja.


    This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.