Uutiset

Bioanalyytikoksi valmistunut Tuulia Paavola sai SYNLAB-stipendin

Tampereen ammattikorkeakoulusta keväällä 2022 bioanalyytikoksi valmistunut Tuulia Paavola sai 500 euron arvoisen SYNLAB-stipendin. Tuulia suoritti tutkinnon Seinäjoen yksikössä.

SYNLAB Suomi haluaa stipendiohjelmalla osoittaa arvostusta tärkeää ammattiryhmää kohtaan sekä palkita ja tukea opinnoissaan hyvin menestyviä opiskelijoita. Bioanalyytikon työ on monipuolista ja vaativaa työtä. Osaajia tarvitaan alalle enemmän.

”On hienoa, että saa tunnustusta koulumenestyksestä ja asia huomioidaan. Tehty työ ei ole mennyt hukkaan”, Tuulia Paavola kertoo.

Terveystieto ja biologia ovat aina olleet Tuulian kiinnostuksen kohteita ja ne johdattivatkin hänet alalle. Myös tulevaisuuden suunnitelmat ovat selvät. Tuulian urasuunnitelmissa on työllistyä Etelä-Pohjanmaan alueelle. Erityisesti kliininen kemia ja hematologia kiinnostavat häntä.

SYNLAB-stipendejä jaetaan nyt jo toista vuotta

SYNLAB aloitti stipendiyhteistyön Metropolia Ammattikorkeakoulun sekä Tampereen ja Oulun ammattikorkeakoulujen kanssa vuonna 2021. SYNLABin stipendi on 1000 euroa tutkinto-ohjelmaa ja oppilaitosta kohden vuodessa. Oppilaitos valitsee stipendin saajat ja voi halutessaan jakaa summan kahdelle opiskelijalle. Valintakriteereinä ovat opintomenestys, opinnäytetyön arvosana sekä harjoittelussa osoitettu yhteistyökyky ja osaaminen. SYNLAB-stipendi jaetaan bioanalytiikan koulutusohjelman lisäksi myös röntgenhoitajaksi valmistuville.

Lisätietoa: 
Tiina Kaarni
rekrytointiasiantuntija, SYNLAB Suomi 
tiina.kaarni@synlab.fi, +358 50 409 3988