Avoimet työpaikat

OSASTONSIHTEERI, KESÄTYÖ, HELSINKI

Etsimme nyt kahta kesätyöntekijää keskuslaboratorioomme Helsingin Kivihakaan osastonsihteerin tehtävään. Toinen tehtävistä on näytteiden vastaanotossa ja toinen tarviketilauksen ja pakkaamon puolella. Lue lisää tehtävistä ja hae!

NÄYTTEENOTTAJA, PÄÄKAUPUNKISEUTU

Oletko näytteenottotaitoinen terveydenhuoltoalan ammattilainen ja kiinnostunut näytteenoton lisäksi asiakaspalvelutehtävistä? Etsimme nyt aktiivista ja kivaa työkaveria pääkaupunkiseudun toimipisteisiimme vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää tehtävästä ja hae!

RÖNTGENHOITAJA, KOUVOLA TAI LAPPEENRANTA

Maailmassa on oltava ainakin yksi röntgenhoitaja, joka on täydellinen meille. Etsimme kivaa kaveria röntgenhoitajaksi Kouvolan tai Lappeenrannan toimipisteeseen. Voit olla valmistumassa oleva röntgenhoitaja tai kokenut konkari. Tärkeintä on, mitä löytyy sisältä. Lue lisää tehtävästä ja hae!

LABORATORIOHOITAJA / BIOANALYYTIKKO, HELSINKI

Etsimme nyt Helsinkiin Patologian laboratorioon sytologisten näytteiden esitarkastukseen laboratoriohoitajaa/bioanalyytikkoa vakituiseen työsuhteeseen. Kaipaamme tiimiimme laboratoriohoitajaa, jolla on jo aiempaa kokemusta ja osaamista esitarkastustyöstä. Lue lisää tehtävästä ja hae!

RADIOLOGIAN ERIKOISLÄÄKÄRI

Toimintamme laajentuessa haemme radiologian erikoislääkäreitä tuottamaan magneetti-, röntgen-, ultraääni- tai mammografiapalveluita kanssamme. Meillä voit lausua kuvia joustavasti sinulle sopivana ajankohtana – myös etänä. Voit työskennellä osa- tai kokoaikaisesti palkkasuhteessa, ammatinharjoittajana tai yrityksen kautta. Kysy lisää ja ilmoita kiinnostuksesi!

AVOIN HAKEMUS

Jos et löydä juuri nyt itsellesi sopivaa tehtävää avoimista paikoistamme, lähetä avoin hakemus. Olemme sinuun yhteydessä, kun avoimia paikkoja avautuu.