Uutiset

Avasimme uuden SYNLAB Rautatientorin Helsingin keskustaan

Palvelemme Helsingissä nyt entistä kattavammin, kun avasimme uuden SYNLABin Helsingin keskustaan 3.2.2020. Uusi toimipaikka sijaitsee samoissa tiloissa Täsmä Työterveyden kanssa, osoitteessa Mikonkatu 13 A, 3.krs.

SYNLAB Rautatientori tarjoaa laboratoriotutkimukset ja hieman myöhemmin myös röntgen- ja ultraäänitutkimukset. Toimipaikka on avoinna arkisin. Ajanvaraus tutkimuksiin tapahtuu SYNLABin asiakaspalvelusta puh. 010 326 3260, verkkoajanvarauksesta tai paikan päältä.

SYNLABin laboratoriotutkimuksiin voi tulla lääkärin lähetteellä tai ilman. Meiltä löydät valmiita laboratoriopaketteja tai voit koota yksittäisistä tutkimuksista juuri omanlaisesti paketin. Laboratoriotutkimukset saa SYNLABista parhaimmillaan jopa 90 % yleistä hintatasoa edullisemmin.

SYNLAB on Euroopan suurin lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja, ja sillä on Euroopan laajin laboratoriotutkimusvalikoima. Suomessa SYNLABilla on toimipaikat yli 30 paikkakunnalla, ja yritys on yksi suurimmista yksityisistä magneettitutkimusten tuottajista maassamme. Yhtiön asiakkaina ovat yksityisasiakkaiden lisäksi yksityiset terveydenhuollon toimijat, julkinen sektori sekä yritykset ja vakuutusyhtiöt. SYNLAB Suomen keskuslaboratoriot on akkreditoitu kansainvälisen ISO-standardin mukaan.