Uutiset

AITO Työterveys ja SYNLAB Suomi Oy yhteistyöhön 4.1. alkaen – näytteenottopisteet AITO Työterveyden tiloihin

AITO Työterveys ja SYNLAB aloittavat yhteistyön laboratorio- ja kuvantamistutkimuksista 4.1.21 alkaen. SYNLAB avaa kolme uutta toimipistettä, joista kaksi on AITO Työterveyden tiloissa Tikkurilassa ja Pasilassa. Tapiolaan avataan toimipiste AINOA kauppakeskukseen alkuvuoden aikana. AITO Työterveys osti aiemmin tutkimukset Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiristä, mutta yhtiöitymisen jälkeen yhteistyö HUS:sin kanssa ei ole enää mahdollista. Kilpailutuksen jälkeen parhaaksi kumppaniksi valikoitui SYNLAB.

Yhteistyötä jo aiemmin COVID-19 testeissä

AITO Työterveys ja SYNLAB tekivät yhteistyötä jo aiemmin keväällä koronapandemian alettua, kun AITO Työterveys osti koronanäytteenotot ja diagnostiikan SYNLABilta. ”Hyvä yhteistyömme SYNLABin kanssa koronanäytteenotossa vakuutti meidät, ja mielellämme aloitamme yhteistyön heidän kanssaan uudestaan”, toteaa AITO Työterveyden toimitusjohtaja Hanna Heiskanen. Yhteistyö SYNLABin kanssa mahdollistaa myös AITO Työterveyden palveluiden kehittämisen, sillä toimipisteiden yhteyteen avataan näytteenottopisteet.

Valtakunnallinen palvelu vastaa asiakastarpeeseen

AITO Työterveys toimii pääkaupunkiseudulla, mutta asiakkaita on myös muualta Suomesta. SYNLABilla on pian tällä hetkellä 35 toimipistettä ympäri Suomen aina Helsingistä Rovaniemelle saakka. AITO Työterveyden asiakkaat voivat hyödyntää jatkossa kaikkia SYNLABin toimipisteitä. ”Voimme palvella paremmin myös valtakunnallisia yritysasiakkaitamme ja vastaamme näin paremmin asiakastarpeeseen”, kertoo Pasilan palvelupäällikkö Helena Friström.

Asiakaslähtöisyys yhdistää

AITO Työterveys haluaa olla ennen kaikkea kumppani asiakkailleen, ja kehittää palveluita asiakkaita kuunnellen. SYNLABilla laboratorio- ja kuvantamispalveluiden ytimessä ovat palveluiden helppokäyttöisyys, ymmärrettävyys ja edullisuus.

Lisätiedot

Hanna Heiskanen, toimitusjohtaja, AITO Työterveys
hanna.heiskanen@vantaa.fi, 050 350 2035

Ville Penttinen, myyntipäällikkö, SYNLAB Suomi
ville.penttinen@synlab.fi, 040 342 4434