HERO KANSI

SYNLAB konserniin kuuluva Veterinary Pathology Group (VPG) tarjoaa nyt uuden uraauurtavan palvelun, jonka ansiosta eläinlääkärit voivat skannata ja lähettää suuriresoluutioiset digitaaliset sytologiset ja hematologiset kuvat suoraan hoitopaikasta globaalille kliinisten patologien verkostolle.

Mikä on SYNLAB ScopioVet?

ScopioVet on tehokas ja intuitiivinen digitaalinen palvelu, jonka avulla eläinlääkäriasemat voivat skannata ja lähettää suuriresoluutioiset digitaaliset sytologiset ja hematologiset kuvat hoitopaikasta kliinisten patologien verkostolle. Verkoston jäsenet analysoivat kuvia ympäri vuorokauden.

https://www.youtube.com/watch?v=GRjUTLu9l54

Miten se toimii?

Scopio Labsin kehittämään ohjelmistoon perustuva SYNLAB ScopioVet automatisoi tietokonevalokuvauksen avulla mikroskooppinäytteiden kuvauksen korkearesoluutioisiksi digitaalisiksi skannauskuviksi.

Järjestelmän ainutlaatuiset ominaisuudet, kuten kolmen aluslasin alusta, kuvien nopea skannaus, tiedostojen samanaikainen suoratoisto ja sovelluksen patologi-chat -ominaisuus on suunniteltu tehostamaan kiireisten eläinlääkäriasemien toimintaa.

ScopioVet on tavallaan virtuaalinen kliininen patologi käytettävissä omalla eläinlääkäriasemallasi. Teknologian ansiosta sytologiset näytteet voi skannata ja lähettää hoitopaikasta suoraan eläinlääketieteellisille kliinisille patologeille, jotka toimittavat laadukkaat tulokset nopeasti. Asiantuntemus, nopeus ja teknologian käyttö alentavat kustannuksia ja lyhentävät odotusaikaa. Tulokset saadaan aiempaa huomattavasti nopeammin ja koko prosessi on tehokkaampi.

Tutustu digitaalisen ScopioVet-sytologiajärjestelmän toimintaan ja tilaa esittely! Huomiothan, että esittely on englanniksi. Voit tilata sen tästä.

Miksi ScopioVetiä kannattaa käyttää?

ScopioVet tarjoaa eläinlääkäriasemille lukuisia etuja, kuten

  • yhden tunnin vasteaika
  • nopeammat hoitoon ja diagnooseihin liittyvät päätökset
  • reaaliaikainen yhteistyö potilastapauksissa
  • potilaan parempi hoitomyöntyvyys ja kliininen hoito
  • sujuvammat rutiinidiagnoosit tekoälytyökalujen ansiosta
  • mahdollisuus parempaan kannattavuuteen
  • hallintotöihin kuluvan ajan väheneminen
  • kliiniset patologit saatavilla 24/7.

Ota yhteyttä myyntiimme myynti@synlab.fi ja kysy lisää!

ScopioVetistä hyötyä sekä asiakkaille että potilaille

”ScopioVet on mullistanut työskentelytapamme. Suosittelen sitä lämpimästi, etenkin kiireisille eläinlääkäriklinikoille ja eläinsairaaloille. Järjestelmä on mahdollistanut paremman palvelun asiakkaille säästäen samalla sekä eläinten omistajien että eläinlääkärin aikaa.”

Assaf Wydra, Eläinklinikka Saari Oy, Vaasa

Tutustu myös esitteeseen!

Lataa tästä esite ScopioVetin käytöstä (pdf).