VIERITESTAUS

Lähilaboratoriopalvelumme tuovat laboratorion asiakkaan luokse

Tarjotaksemme vaivattomia lähilaboratoriopalveluita toimimme asiakkaidemme tukena heidän omissa toimipisteissään. Lähilaboratoriopalveluina tarjoamme vieritestausanalytiikkaa, perehdytystä ja näytteenottoa. Lähilaboratoriopalveluidemme kautta haluamme kehittää laboratoriopalveluita yhä joustavammiksi mahdollistaen asiakkaillemme valinnanvapauden siitä, millaisia laboratoriopalveluita he käyttävät.

Tuemme vieritestauspalvelujamme edistyksellisellä MediPOC-järjestelmällä

Vieritestaus mahdollistaa akuutisti tarvittavien laboratoriotutkimusten tulosten valmistumisen heti näytteenoton yhteydessä. Kaikki vieritestauspalvelumme ovat asiakaskohtaisesti räätälöityjä. Kokonaisvaltaisessa paketissa tarjoamme vieritestauslaitteiston, laitteisiin liittyvän ylläpidon, huollon ja koulutuksen niiden käyttöön. Panostamme kaikissa palveluissamme laadukkaaseen ja kattavaan asiakaspalveluun, ja myös vieritestaukseen tarjoamme sekä käyttäjä- että asiantuntijatukea.

Vieritestauksen kokonaisprosessin tehostamiseksi laboratorioalan asiantuntijamme ovat kehittäneet kaikkia markkinoiden vieritestauslaitteita tukevan MediPOC-järjestelmän. Tarve MediPOC-järjestelmälle syntyi, koska mikään markkinoilla ollut vieritestausanalytiikkaa tukeva ohjelma ei vastannut meidän ja asiakkaidemme standardeja. Huolellisen suunnittelun ja kehitystyön tuloksena MediPOC on Suomessa ja kansainvälisesti yksi edistyksellisimmistä vieritestauksen ohjelmistoratkaisuista.

Perehdytämme vieritestauksen käyttöön sekä tarjoamme näytteenottopalveluita

Vieritestaus vaatii tarkkuutta ja ammattitaitoa, jonka takia koulutamme asiakkaamme vieritestauksen asiantuntujoiksi potilasturvallisuuden takaamiseksi. Kokopäiväisen näytteenottopalvelun lisäksi hoidamme myös sopimuksen mukaan näytteenoton asiakkaidemme toimipisteissä.