ETÄNÄYTTEENOTTO

Etänäytteenottoratkaisuja yrityksille, sairaanhoitopiireille ja kunnille

Etänäytteenotto on matalankynnyksen terveyspalvelu, joka tuo laboratoriotestit suoraan potilaan luokse. Tarjoamme monialaisia ja laadukkaita laboratoriopalvelukokonaisuuksia, joista etänäytteenotto on suunniteltu tekemään näytteenotosta mahdollisimman vaivatonta. Etänäytteenoton avulla asiakkaamme säästävät laboratoriotestaukseen meneviä kokonaiskustannuksia ja siihen vaadittavia resursseja.

Näytteenottopalvelun ansiosta asiakkaamme voivat tarjota kohderyhmälleen laboratoriotestejä, joita varten ei tarvitse mennä laboratorioon, vaan näytteen voi ottaa helposti kotona. Kotinäyte postitetaan keskuslaboratorioomme analysoitavaksi, joka tekee tarjoamistamme etänäytteenottopalveluista laadultaan täysin rinnastettavia muihin laboratoriopalveluihimme.

Räätälöimme vaivattomia etänäytteenottopaketteja yrityksille, sairaanhoitopiireille ja kunnille

Tarjoamme kotinäytepalvelua sekä yksityisen että julkisen sektorin toimijoille. Tuotamme palvelukokonaisuuksia erilaisiin tarpeisiin ja räätälöimme palvelun asiakkaamme toiveiden mukaan. Olemme tehneet kuntien kanssa yhteistyötä klamydian ja tippurin etänäytteenoton tiimoilta vuodesta 2014, ja palvelumme on saanut kiitosta vaivattomuudesta sekä kunnan toimijoilta että asukkailta. Esimerkiksi elintarvikealan yritykset ovat saaneet palvelumme kautta apua työntekijöiden salmonellatestaukseen.

Miten etänäytteenottopalvelu toimii?

  • Yritys ostaa meiltä etänäytteenottopalvelun säästääkseen kustannuksia ja resursseja
  • Annamme yrityksen käyttöön yrityskoodiin, jota käyttämällä heidän työntekijät voivat tilata verkkokaupastamme yrityksen toivoman kotinäytteen
  • Kotinäytevalikoimamme löytyy verkkokaupasta Testaakotona.fi
  • Yrityskoodi on voimassa kunnes sopimus irtisanotaan. Sen avulla uudet työntekijät tai muut kohderyhmän henkilöt voivat tilata kotinäytteitä ilman lääkärikäyntiä tai lähetettä, ja tehdä laboratoriotestin mukavasti oman kodin rauhassa.
  • Kotinäytteen tehnyt henkilö voi lukea laboratoriotestin tuloksen kirjautumalla verkkopalveluumme käyttämällä vahvaa tunnistautumista
  • Salmonellatestauksessa tarjoamme myös salmonellatodistuksen

Klamydia- ja tippuritesti kotona kunnille ja säätiöille

Tarjoamme erityisesti mobiilikäyttöön suunnitellun kotitestauspalvelun, jonka kautta säätiöt ja kunnat voivat tarjota ilmaisia klamydia- ja tippuritestejä haluamalleen kohderyhmälle. Kotona otettava ilmainen klamydia- ja tippuritesti on tällä hetkellä tarjolla Vantaan, Vaasan ja Seinäjoen asukkaille sekä YTHS:n piiriin kuuluville opiskelijoille.

Miten seksitautien etänäytteenottopalvelu toimii?

  • Kunta tai yritys ostaa meiltä klamydian ja tippurin etänäytteenottopalvelun
  • Luomme kohderyhmälle (esim. kunnan asukkaille) kirjautumisportaalin osoitteeseen testaakotona.fi
  • Palvelun käyttäjät voivat tilata veloituksetta klamydia- ja tippuri -kotinäytteen suoraan oman yhteisönsä Testaakotona-sivun kautta
  • Kotitestin tehnyt henkilö voi lukea laboratoriotestin tuloksen kirjautumalla verkkopalveluumme käyttämällä vahvaa tunnistautumista

Testaakotona.fi

Tarjoamme kotitestausta myös suoraan kuluttajille. Testaakotona.fi -palvelusta voi ostaa mm. vatsavaivoihin, intiimiterveyteen ja yleiseen hyvinvointiin liittyviä kotona tehtäviä laboratoriotutkimuksia.