TUTKIMUSPROJEKTIT

Olemme kokenut yhteistyökumppani kotimaisissa ja kansainvälisissä tutkimusprojekteissa ja kehityshankkeissa

Tuotamme analyysi-, raportointi- ja asiantuntijapalveluita sekä tutkimusryhmille että yritysasiakkaillemme erilaisiin tutkimustarpeisiin. Tarjoamme yli 60 vuoden kokemuksella kliinisissä lääke- ja rokotetutkimuksissa laatustandardit täyttäviä, jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan yksilöityjä palvelukokonaisuuksia.

Tutkimusprojektien näytteiden analysoinnissa käytämme säännöllisesti päivitettyjä laitteistoja ja viimeisimpiä menetelmiä. Voimme myös pystyttää projektikohtaisia menetelmiä asiakkaidemme tarpeiden mukaisesti. Kaikissa kliinisissä tutkimuspalveluissa noudatamme GCP (Good Clinical Practise) -periaatteita.

Tarjoamme yksilöityjä tutkimuspalvelukokonaisuuksia kliinisessä lääketutkimuksessa

Asiantuntijamme voivat tarvittaessa olla mukana tutkimuksessa sen suunnitteluvaiheesta lähtien. Palvelumme räätälöidään tutkimusasiakkaan tarpeiden mukaisesti, ja se voi sisältää mm. tutkittavien ja tutkimushenkilöstön ohjeistuksen sekä materiaalit näytteenottoon ja -käsittelyyn liittyen, nimetyn tutkimuskoordinaattorin, analytiikan ja tulosten raportoinnin.

Yhteistyökumppanimme Medfiles Oy:n kautta on tarjolla myös CRO-palvelut, jolloin kokonaisuus mahdollistaa asiakkaalle mutkattoman ja joustavan kokonaispalvelun. Palvelun suunnittelussa on mukana aina analytiikan asiantuntija, asiakkuusyksikkömme ja projektipäällikkö tai -koordinaattori, sekä tarpeen mukaan lääketieteellinen johtaja ja muita laboratorion asiantuntijoita.

Olemme yhteistyökumppanina testaamassa uutta ETEC-bakteerilta suojaavaa rokotetta

Olemme yhteistyökumppanina Helsingin yliopiston, Helsingin yliopistollisen sairaalan, Aava lääkärikeskuksen, Villa Karon ja Scandinavian Biopharman tutkimuksessa, jossa tutkitaan uuden ETEC-bakteerilta (Enterotoxic E. coli) suojaavan ripulirokotteen turvallisuutta ja suojatehoa. ETEC-bakteeri on matkaripulia aiheuttava bakteeri. Olemme perustaneet yhteistyökumppaneidemme kanssa tutkimuskeskuksen Afrikassa sijaitsevan Beninin Gran-Popoon, jossa analysoimme tutkimukseen, eli ns. ”ripulireissuun”, osallistuvien näytteitä.

Tavoitteenamme on tuoda laboratoriopalveluita kehittyville markkinoille

Olemme mukana Business Finlandin ja ulkoministeriön rahoittamassa BEAM-ohjelmassa, jonka tavoitteena on luoda uusien innovaatioiden avulla uutta kilpailukykyistä liiketoimintaa, uusia työpaikkoja ja hyvinvointia sekä kehittyviin maihin että Suomeen. Vasta käynnistyneessä BEAM-projektissa kehitämme liiketoimintamalleja, joiden myötä voisimme parhaiten kanavoida oman osaamisemme tehostamaan terveydenhuoltoa kohdemarkkinoilla.