Marknadsföringsmedgivanden

Exempel på samtycken som samlas in för marknadsföringssyften är

  • förfrågan om kakor på webbplatsen (se tilläggsinformation om kakor)
  • prenumeration av nyhetsbrevet med formuläret på webbplatsen
  • samtycke till marknadsföring då kunden använder tjänsterna (i anslutning till att dataskyddsformuläret fylls i på ett verksamhetsställe eller i Kundens Hälsomapp, där samtycket också kan återkallas).
  • samtycke till riktad marknadsföring i anslutning till bekräftelse av e-postmarknadsföring

Mer information om kakorna på webbplatsen finns längst nere på denna sida. När du för första gången besöker SYNLABs webbplats med en utrustning, visas en förfrågan som gäller kakor. I dialogen kan du godkänna alla kakor, avvisa alla kakor eller göra inställningar på önskad nivå. Om du godkänner användningen av kakor kan vi använda data från kakorna för att rikta marknadsföringen.

Du kan prenumerera på SYNLABs nyhetsbrev med ett formulär som finns längst nere på webbplatsen synlab.fi. För att du ska kunna prenumerera på nyhetsbrevet ska du kryssa för punkten där du ger ditt samtycke till sändning av marknadsföring per e-post. De som prenumererar på nyhetsbrevet får förmåner och aktuell information om SYNLABs tjänster per e-post. I nyhetsbrevet kan vi ställa frågor om dina intressen och utifrån detta, med ditt samtycke, marknadsföra vissa av våra tjänster. Du kan avbeställa nyhetsbrevet när som helst. Det finns en länk för avbeställning längst nere på varje brev. Du kan också skicka meddelande om avbeställning per e-post till adressen info@synlab.fi.

När du använder våra tjänster, dvs. när du blir kund hos oss, ska du fylla i dataskyddsformuläret. Du kan göra det på papper på vårt verksamhetsställe eller elektroniskt i Kundens Hälsomapp på vår webbplats. På dataskyddsformuläret finns en punkt som du kan kryssa för i syfte att ge ditt samtycke till att SYNLAB skickar dig marknadsföring per e-post. Texten i punkten: ”Ni får skicka mig SYNLABs reklammeddelanden, det vill säga information om SYNLABs erbjudanden och tjänster per e-post. Jag kan återta mitt samtycke genom att meddela SYNLAB eller ändra valet i Kundens Hälsomapp.”

Vi inriktar e-postmarknadsföring om kunden gett sitt samtycke till detta. En kund som gett sitt samtycke till marknadsföring kan välja huruvida kunden i fortsättningen får allmän reklam (nyhetsbrevet) eller e-postmeddelanden som bygger på den tjänst som kunden använt eller på tidpunkten för kundens senaste besök. Med inriktad reklam kan vi till exempel påminna kunden om att gå till en laboratorieundersökning på nytt efter en bestämd tid eller berätta om våra olika tjänster efter de tjänster som kunden tidigare använt.

Vi använder endast e-post som marknadsföringskanal.

Du kan återkalla ditt samtycke till elektronisk marknadsföring via Kundens Hälsomapp eller genom att underrätta vår kundtjänst om det per e-post info@synlab.fi eller per telefon 010 326 3260, eller med länken som finns längst nere på marknadsföringsmeddelandet som du fått per e-post.

Virhe