Uutiset

YLIKEMISTI, HELSINKI

Tykkäätkö työskennellä matalassa organisaatiossa, joka kasvaa ja kehittyy? Haluatko päästä vaikuttamaan työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Alan murroksen markkinajohtajana luomme nyt askelmerkkejä tulevaisuuden työpaikalle.

Haemme kehittämismyönteistä ja aktiivista ylikemistiä keskuslaboratorioomme Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävä sisältää myös Tallinnan keskuslaboratoriossa työskentelyä, jota pystyy tekemään pääpainoisesti etätyönä. Tehtävässä pääset organisoimaan kliinisen kemian kehittämis- ja muutoshankkeita sekä toimimaan kemistityön vastaavana asiantuntijana. Tehtävä on uusi, jossa lopullinen tehtävänkuva määräytyy valittavan henkilön mukaisesti.

TEHTÄVÄSI

Ylikemistinä pääset organisoimaan kliinisen kemian hankkeita, kuten automaatiolaboratorion laiteuudistamishanketta sekä järjestelmäpäivitystä. Lisäksi toimit laboratorion teknisanalyyttisenä vastuuhenkilönä, vastaten menetelmien toiminnasta, laadunvarmistuksesta ja kehittämisestä. Tehtävänäsi on osallistua myös tuotevalikoiman ylläpitoon ja kehittämiseen. Pääset syventämään osaamistasi niin Suomessa kuin Nordic-tasolla.

SYNLABilla on erinomaiset mahdollisuudet työn ja vapaa-ajan yhdistämiseen. Liukuvan työajan lisäksi, sinulla on mahdollisuus myös osittaiseen etätyöskentelyyn. Tästä kerromme mielellämme lisää.

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Sinulla on monipuolista kokemuksen tuomaa osaamista kliinisen kemian ja hematologian analytiikasta, laadunhallinnasta sekä kiinnostusta asiakaslähtöiseen laboratoriopalveluiden kehittämiseen. Olet tavoitehakuinen ja analyyttinen. Luemme eduksi hankeosaamisen sekä automaatiolinjastotyöskentelyn tuntemisen.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen sairaalakemistin pätevyys. Terveydenhuollon laboratorioissa saavutetun kokemuksen lisäksi arvostamme moniammatillista työotetta, kokemusta tieteellisestä tutkimustyöstä sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

SYNLAB SUOMI TYÖNANTAJANA

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon. Meillä on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Tästä kerromme mielellämme lisää, kuten myös koko perhettä hyödyttävistä henkilökuntaeduista.

KIINNOSTUITKO?

Hakeminen on helppoa ja nopeaa! Toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään maanantaina 1.11.

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Janika Koskenvuori numerossa 050 400 6770. Janikan tavoitat parhaiten me-pe klo 8–16.

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi

Virhe