Uutiset

TUOTANTORYHMÄPÄÄL­LIKKÖ KORONALABORATORI­OON, HELSINKI

Tykkäätkö työskennellä matalassa organisaatiossa, joka kasvaa ja kehittyy? Haluatko päästä vaikuttamaan työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Alan murroksen markkinajohtajana luomme nyt askelmerkkejä tulevaisuuden työpaikalle.

Kansallisen koronavirusstrategian edellyttämän laajamittaisen testauksen toteuttamiseksi SYNLAB Suomi on mukana määräaikaisessa hankkeessa HUSin testauskapasiteetin nostamiseksi. Perustimme syksyllä 2020 Helsingin Kivihakaan automaatiolinjaston kasvattamaan COVID-19 -näytteiden analyysikapasiteettia.

SYNLAB ja HUS uusivat sopimuksensa koronaviruksen PCR-testauksesta. Sopimuskausi jatkuu vuoden 2023 loppuun. Haemmekin nyt koronalaboratorioon määräaikaiseen työsuhteeseen positiivista ja jämptiä työotetta omaavaa tuotantoryhmäpäällikköä, jolla on aiempaa kokemusta esimiestehtävistä ja vahvaa prosessi- ja resurssointiosaamista.

Tehtäviin kuuluu esimerkiksi

  • Toimit koronalaboratorion työntekijöiden lähiesimiehenä
  • Resurssi- ja työvuorosuunnittelu
  • Uusien työntekijöiden rekrytoinnit oman esimiehen ja HR:n tukemana
  • Osallistut koronalaboratorion talouden ja läpimenoaikojen seurantaan
  • Teet yhteistyötä laboratorion kaikkien ammattiryhmien välillä

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Työssäsi vastaat koronalaboratorion arjen sujuvuudesta ja käytännönsuunnittelusta. Menestyminen tehtävässä edellyttää kokemusta esimiestyöstä ja monipuolisia johtamis- ja organisointitaitoja. Toivomme sinulta tiimipelaajan taitoja osata innostaa työyhteisöä kohti yhteisiä tavoitteita ja alan parasta työpaikkaa. Ratkaisukeskeinen, kustannustehokas ja asioita eteenpäin vievä työote on välttämätön tehtävässä menestymiseksi. Kokemus terveydenhuoltoalalta, Lean -osaaminen ja johtamisopinnot sekä kokemus Quinyxin käytöstä katsotaan eduksesi. Sujuva suullinen englannin osaaminen on tarpeen kaksikielisessä työyhteisössä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana erittäin mielenkiitoisessa tarinassa. Pääset mukaan kansallisesti merkittävään projektiin ja osaavaan sekä dynaamiseen työyhteisöön.

SYNLAB TYÖNANTAJANA

SYNLAB Suomi on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysmatkassa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon. Tarjoamme sinulle erittäin kilpailukykyisen palkan sisältäen merkittävän bonuksen, joka on sidottu työsuhteen kestoon. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat myös mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Tästä kerromme mielellämme lisää, kuten myös koko perhettä hyödyttävistä henkilökuntaeduista.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi viimeistään tiistaina 22.6. Liitäthän mukaan ansioluettelosi (muista tallentaa haluamasi liitteet ennen lomakkeen lähettämistä). Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian!

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Anna Muotiala numerossa 040 5752096 ma-pe klo 16-17.

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi

Virhe