Uutiset

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖ, SAIRAALAKEMISTI, HELSINKI

Etsimme nyt automaatiolaboratorioomme Helsinkiin sairaalakemistiä tuotantopäällikön tehtävään. Tehtävänä on vastata kliinisen kemian automaatio-osaston operatiivisesta toiminnasta, suunnittelusta ja kehittämisestä. 

TEHTÄVÄSI

Vastuullasi on automaatiolaboratorion toiminnan käytännön suunnittelu, järjestäminen ja johtaminen sekä kehittäminen. Olet tulosvastuussa osastostasi ja kuulut keskuslaboratorion tuotannon johtoryhmään. Vastaat yhteistyöstä eri osastojen, yritysasiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa.  

Olemme myös uudistamassa keskuslaboratoriotamme tiloineen ja laitteistoineen. Tähän suunnittelu- ja käyttöönottotyöhön tarvitsemme myös osaamistasi.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden päästä kehittämään itseäsi ja viemään uraasi uudelle tasolle. Pääset työskentelemään ketterässä ja nopeaan päätöksentekoon kykenevässä organisaatiossa hyödyntäen koko SYNLAB Groupin tiedon ja taidon. 

Tehtävässä et ole yksin, vaan jatkuvana tukena työssäsi on tuotantojohtaja ja kollegat sekä HR ja muut tukipalvelut. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään ja toimintaamme. 

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Olet tavoitehakuinen ja ratkaisukeskeinen. Sinulla on asioita eteenpäin vievä työote. Hallitset laajoja kokonaisuuksia ja omaat hyvän paineensietokyvyn. 

Menestyminen tehtävässä edellyttää kliiniseen laboratorioon liittyvää vankkaa ammatillista osaamista sekä monipuolisia johtamis- ja organisointitaitoja. Työssä tarvitset erinomaisia viestintä- ja vuorovaikutustaitoja sekä taitoa osata innostaa työyhteisöä kohti yhteisiä tavoitteita ja alan parasta työpaikkaa. Aiempi esihenkilökokemus on eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Koulutamme sinut tehtävään, tarvittaessa myös talouslukujen tulkitsemisen osalta.

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen sairaalakemistin pätevyys. Huomioimme myös lähiaikoina sairaalakemisteiksi valmistuvat hakijat.

SYNLAB SUOMI TYÖNANTAJANA

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Tuotamme laadukkaita diagnostisia palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meillä on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Tästä kerromme mielellämme lisää, kuten myös koko perhettä hyödyttävistä henkilökuntaeduista.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi viimeistään 29.1.23.

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa tuotantojohtaja Mikko Lassas numerossa 050 442 1981 tai sähköpostilla rekrytointi@synlab.fi.

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 30 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa noin 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi