Uutiset

Tulossa syksyllä: seuraa suorituskykysi kehittymistä Liikkujan vuosipaketilla

Olemme koonneet liikkujalle tärkeät tutkimukset tehokkaaksi seurantapaketiksi, jonka avulla pysyt jatkuvasti ajan tasalla hyvinvoinnistasi ja suorituskykysi kehittymisestä. Kokonaisuuteen sisältyy aloitustutkimus sekä 3 seurantakertaa vuoden aikana.   

Liikkujan paketti sisältää 12 verikoetta, jotka auttavat arvioimaan elimistön tasapainoa ja fyysistä suorituskykyä. Tutkimuksen tulokset ovat arvokkaita kehityksen mittareita ja kannustavat etenemään suunnitelmallisesti kohti tavoitteita.  

Liikkujan paketti antaa kattavan kuvan elimistön terveydentilasta ja auttaa havaitsemaan piileviä terveysriskejä. Liikkujan pakettiin sisältyvät verikokeet kertovat immuunijärjestelmän vahvuudesta ja elimistön energiavaroista. Maksa- ja munuaisarvot kertovat puolestaan fyysisen rasituksen vaikutuksesta elimistöön. Lisäksi tutkimuksessa määritetään suoritus- ja palautumiskykyyn vaikuttavien kalsiumin, magnesiumin ja D-vitamiinin pitoisuudet. Mukana on myös veren rautavaraston eli ferritiinin mittaus. Lue tästä lisää kokonaisuuden sisältämistä verikokeista.  

Liikkujan vuosipaketin hinta: 178 €. Kokonaisuus sisältää 4 erillistä seurantakertaa yhden vuoden aikana. 

Kerromme paketista lisää pian kotisivuillamme ja somessa.

Virhe