Uutiset

RÖNTGENHOITAJA, TAMPEREELLE JA JYVÄSKYLÄÄN

Kaipaatko lisätienistiä? Haemme tarvittaessa töihin kutsuttavaa RÖNTGENHOITAJAA tekemään magneettitutkimuksia TAMPEREEN ja JYVÄSKYLÄN yksiköihin. Voit olla vastavalmistunut tai jo pidemmän uran tehnyt röntgenhoitaja, jolla on aiempaa kokemusta magneettitutkimuksista. Toivomme lisäksi, että olet vahva asiakaspalvelun osaaja ja todellinen tiimipelaaja, jolla on oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen ote työhön.

SYNLAB TYÖNANTAJANA

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysmatkassa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon!

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi viimeistään 30.4. oheisen lomakkeen kautta. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian!

Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi (muista tallentaa haluamasi liitteet ennen lomakkeen lähettämistä). Tarkempia tietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Outi Tikkamäki numerossa 050 342 9639.

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistäwww.synlab.fi

Virhe