Uutiset

TIIMIVASTAAVA, VARSINAIS-SUOMI

Tykkäätkö työskennellä matalassa organisaatiossa, joka kasvaa ja kehittyy? Haluatko päästä vaikuttamaan työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Alan murroksen markkinajohtajana luomme nyt askelmerkkejä tulevaisuuden työpaikalle.

Onko sinulla kokemusta lähiesihenkilötyöstä tai oletko suorittanut johtamisopintoja ja haluat edetä urallasi lähiesihenkilötehtäviin? Haemme nyt röntgenhoitajaa tiimivastaavaksi Varsinais-Suomen alueelle perhevapaan sijaisuuteen 30.9.2022 saakka. Työ alkaa mahdollisimman pian. Etsimme positiivista ja jämptiä työotetta omaavaa röntgenhoitajaa, jolla on aiempaa kokemusta magneettitutkimuksista sekä koulutusta ja/tai kokemusta esihenkilötyöstä.

Toimialueeseesi kuuluvat SYNLABin Turun ja Rauman toimipisteet. Tiimisi koostuu moniammatillisista laboratorio-, röntgen- ja näytteenottohoitajista ja alueellasi palvellaan asiakkaita niin laboratorio-, magneetti-, röntgen- kuin mammografiatutkimusten parissa. Työ sisältää matkustamista.

TIIMIVASTAAVAN TEHTÄVÄT

Tehtävä jakautuu alkuvaiheessa lähiesihenkilötehtäviin 60 % ja magneettitutkimuksiin 40 %. Lähiesihenkilön tehtävät sisältävät mm.:

  • Toimit alueen työntekijöiden lähiesihenkilönä
  • Vastaat yksiköiden arjen toiminnasta ja riittävästä resursoinnista varmistaen, että yksikössä pystytään vastaamaan asiakaskysyntään
  • Uusien työtekijöiden rekrytoinnit oman esihenkilön ja HR:n tukemana
  • Vastaat toimipisteiden tilojen ylläpitämisestä ml. toimivuus ja pienkorjausten suunnittelu
  • Osallistut yksiköiden talouden suunnitteluun ja seurantaan sekä pyrit optimoimaan kustannuksia
  • Osallistut kilpailutusten ja hankintojen suunnitteluun ja jalkautat ne alueesi yksiköihin
  • Osallistut uusien yksiköiden suunnitteluun ja käynnistämiseen

Tehtävässä et ole yksin, vaan jatkuvana tukena työssäsi on aluejohtaja sekä HR ja muut tukipalvelut. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään ja toimintaamme.

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Menestyminen tehtävässä edellyttää aiempaa kokemusta magneettitutkimuksista sekä kokemusta esihenkilötyöstä joko käytännöntyön tai johtamisopintojen kautta. Olet ratkaisukeskeinen ja sinulla on asioita eteenpäin vievä työote. Pystyt pitämään langat käsissäsi muuttuvissa tilanteissa. Lisäksi toivomme sinulta tiimipelaajan taitoja osata innostaa työyhteisöä kohti yhteisiä tavoitteita ja alan parasta työpaikkaa. Kanssasi on kiva tehdä töitä.

Sijaisuuden jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa SYNLABilla röntgenhoitajana tai mahdollisesti myös muussa sinua kiinnostavassa tehtävässä ajankohtaisen tilanteen mukaan.

SYNLAB SUOMI TYÖNANTAJANA

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon. Meillä on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Tästä kerromme mielellämme lisää, kuten myös koko perhettä hyödyttävistä henkilökuntaeduista.

KIINNOSTUITKO?

Hae tehtävään viimeistään 25.10.21 lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoivomuksesi oheisen lomakkeen kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoa tehtävästä antaa rekrytointiasiantuntija Tiina Kaarni, 050-4093988

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi

Virhe